14-09-14

Verder op de ingeslagen weg

Sunday run

Sep 14, 2014  -  8:26 AM
km

8.02

Duration

1:01:49

Average Pace

7:42

Calories Burned

605

 Zo moet dat, eergisteren iets meer dan 6km gelopen en deze morgen 8km op het gemak in alle vroegte. Het bos rook heerlijk naar "bos", oneindig veel zuurstof.

 

kk2.jpg

 

Allemaal sportievelingen gekruist, zowel hondenbaasjes met hun viervoeters, zo'n 20 stuks, als een papa met zijn zoontje, het 1ste toertje beiden lopend, de volgende rondjes de papa alleen lopend en het zoontje ernaast op de fiets, zo grappig. Het jongetje fietsend, alles gevend met de tong uit de mond. Verder nog een koppel of 3 lopend waar ik dan altijd van denk, moet zij nu harder gaan om hem bij te benen of spaart hij haar en loopt hij net iets trager dan gewoonlijk? En dan nog een aantal sportieve dames zoals ikzelf mekaar toelachend als we mekaar kruisen, deels omdat we gewoon vriendelijk willenzijn, deels om elkaar moed toe te lachen.

kk5.jpg

kk4.jpg

 

Het leven kan toch zo simpel zijn op een zondagmorgen.

17:56 Gepost in Running | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Goe bezig, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 14-09-14

Reageren op dit commentaar

Knap hoor 8 km in 1 uur. Ik moet er niet aan denken om hard te lopen, ik vind dat veel te vermoeiend. Geef mij maar wandelen.

Gepost door: Noortje | 14-09-14

Reageren op dit commentaar

Chapeau.. je doet dat heel goed hè.. ik vind het superknap! :-)

Op jouw vraag over die kibbeling ( je gebruikt het woord altijd in enkelvoud hoor.. dus níét 'kibbelingen'!).. het is een verbastering van 'kabeljauwwang'.. dat zal het vroeger geweest zijn, maar tegenwoordig zijn het gewoon stukjes kabeljauw dus, gefrituurd in een beslagjasje.. zoals je ook wel andere gebakken vis eet ( als een lekkerbekje). Het is dus wel warm ja.. en er gaan speciale (gedroogde) kruiden over en je eet het met een ravigottesausje.. lekker hoor! Ik heb vaak gehoord dat Vlamingen niet wisten wat het was, maar sommigen kenden het dan weer wél. Ik weet niet of dat de mensen zijn die veel in Zeeuws-Vlaanderen komen haha.. en dus of het érgens in Vlaanderen wél te krijgen is. Maar wij Hollanders zijn erg van eten uit het vuistje op straat.. véél meer dan de Vlamingen die meer lekker uitgebreid ergens gaan zítten eten hè. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-09-14

Reageren op dit commentaar

Volhouden !

Gepost door: Trees | 14-09-14

Reageren op dit commentaar

Wat heerlijk dat je gewandeld heeft. Echt genieten met de honden. Lekker uitleven. Volhouden!!

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 15-09-14

Reageren op dit commentaar

Een sportieve ochtend :)

Gepost door: Flavie | 15-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.