17-09-14

Het spel van licht en schaduw.

Daar is hij dan de zo lang verwachte "Indian summer"!!

's Morgens een beetje mistig en bij het optrekken van de mist, de eerste zonnestralen. De lichtjes verkleurde blaadjes aan de bomen, onwezenlijk in de zon. Hun tijd is gekomen en ze laten zich door dit late zomermoment niet van de wijs brengen.

Wandelend in het park getroffen door de schoonheid van het spel van licht en schaduw, het gras, de bladeren, de bomen, de stenen, een schilderspalet aan kleuren en schakeringen. Was ik dat die zei dat ik helemaal niet van de herfst hield?

DSC00377.JPG

licht1.jpg

licht2.jpg

licht3.jpg

licht4.jpg

 

16:45 Gepost in natuur | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Ik ben ook geen herfstmens maar momenteel kan ik er goed mee leven ;-) Heel aangenaam is het. Dat het nog maar een tijdje blijft duren, het is al inkorting tot de komende lente :D

Gepost door: bea | 17-09-14

Reageren op dit commentaar

Aha! een bekeerling! :-))) Ik ben gek op de herfst.. vind de kleuren dan veel mooier dan in de zomer. Eigenlijk is die zon nu nog een beetje té fel hehe.. maar dat komt misschien omdat de bomen nog niet écht verkleurd zijn.. er is nog teveel groen! :-)
Maar zo'n zonnetje maakt de herfst natuurlijk wel heel erg lekker.. als er straks herfststormen komen vind ik het ook een stuk minder leuk hoor.. maar móói blijft het!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-09-14

Reageren op dit commentaar

'Als' ik geniet, Mimi, kan het in elk seizoen...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 17-09-14

Reageren op dit commentaar

Mooie foto's!

Gepost door: Flavie | 18-09-14

Reageren op dit commentaar

Een mooie serie die me bijna met de herfst verzoent Mieke!

Gepost door: gerdaYD | 19-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.