19-09-14

Kwizien Maldegem.

Deze middag  lekker gaan smullen in Restaurant Kwizien te Maldegem.

logo.png

Mijn verjaardag en genieters die we zijn kunnen we dat niet laten voorbij gaan zonder eens te gaan tafelen en dan liefst ergens waar we nog niet geweest zijn en we dan ook hopelijk niet teleurgesteld worden.

Dat laatste was het zeker niet want we zijn meer dan tevreden huiswaarts gekeerd. We hadden een geschenkbon voor een aardig bedrag zodat we al een heel eind op weg waren om van een super de luxe lunch met grote L te kunnen genieten.

Daar het zonnetje zo lekker scheen (speciaal voor mij natuurlijk) werden we verwelkomd in de prachtige tuin annex terras. Prachtige meubelen, parasols en omgeving.

We zijn gestart met een Hendrickx gin met een bijpassende tonic en schijfjes komkommer. Dat was alvast een schot in de roos. Toen zijn we voor de menu gegaan die een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert omvatte waarbij we telkens de keuze hadden uit een viertal mogelijkheden.

Als voorgerecht zijn we voor een trio van garnalen gegaan, garnaaltjes met coeur de boeuf tomaat, cappuccino van garnaal en garnaal met karnemelkstoemp en een gepocheerd eitje. Overheerlijk!!!

kwizien1.jpg

Als hoofdgerecht lamsnootjes, met look, gratinpatatjes en tomaatjes, terug een delicatesse, dit vergezeld met een glaasje rode wijn uit de Languedoc, onze favoriete vakantie bestemming.

kwizien2.jpg

Voor het dessertje waren we niet zo eensgezind, waar mijn ventje ging voor de crème brulée ging ik voor de chocolademoelleux die zoals het moest volgens de regels van de kunst, lopend mijn bord vulde. MMMMMMMMMMMMM Om duimen en vingers bij af te likken.

kwizien3.jpg

Om het geheel af te ronden kozen we nog voor een espresso die vergezeld werd van neusjes (cuberdons)en kleine vers gebakken cakejes. Jammie

kwizien4.jpg

Het hoeft niet gezegd te worden dat we hier zeker nog terugkomen. Zie onze blije gezichtjes en vooral toen we na inlichtingen genomen te hebben de bevestiging kregen dat onze Lewis ook mag meekomen de volgende keer.

kwizien5..jpg

Dikke pluim voor het team van Kwizien voor de heerlijke maaltijd , de super vriendelijke en vlotte bediening, merci Kristof en Brenda voor de geschenkbon die de aanzet geweest is voor deze super ervaring.

 

18:25 Gepost in Eten, Ontspanning | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Om duimen en vingers af te likkennnnn... Héérlijk, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 19-09-14

Reageren op dit commentaar

Gefeliciteerd alvast!
Voor de karnemelkstoemp en het gepocheerd ei zou ik passen maar de rest ziet er verrukkelijk uit, vooral die moelleux :-)

Gepost door: bea | 19-09-14

Reageren op dit commentaar

Mjammm.. ziet er allemaal heerlijk uit ( ik lust alleen geen garnalen dus dat voorgerecht zou ik niet gekozen hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het er niet heel erg mooi uitziet).. ooh ben gék op lamsvlees, dat zou me zéker ook goed gesmaakt hebben hoor.
Wat fijn te lezen dat het er ook nog eens hondvriendelijk is.. dat is het in België sowieso vaker dan hier in Nederland.. en dat was fijn, want Axel kon nooit alleen thuisblijven hè.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 19-09-14

Reageren op dit commentaar

Wat een rijkelijk gevulde borden ! Ook jullie staan mooi op de foto, kledij op elkaar afgestemd, zo te zien ! Vind ik altijd mooi maar ik denk niet dat ik Stefaan daar zou kunnen van overtuigen ...

Gepost door: Trees | 21-09-14

Reageren op dit commentaar

Heerlijk!!!
Zeker de dessert... jammie! :)

Gepost door: Flavie | 22-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.