23-09-14

Leve You tube.

 Mag van mezelf zeggen dat ik een ervaren breister ben. Al heb ik het de laatste jaren bijna nooit meer gedaan. Jaren terug echter heb ik truien allerhande gebreid, hoe moeilijker, hoe liever. Meerkleurig met moeilijke patronen, het maakte mij allemaal niks uit, ik bracht het telkens tot een goed eind.

Tot ik een paar weken terug de wol kocht voor de blauwe sjaal (worst) waarvan eerder sprake. Samen met die blauwe wol schafte ik mij ook lintjesgaren aan om nog 2 sjaals te breien die je dan ook als accessoire bij een kleedje of tricot jasje kan dragen. In mijn vroegere breiperiode bestond dit garen echter nog niet en ik had daar geen ervaring mee. Een 1ste poging liep totaal verkeerd af, ik zag er echt de logica niet van in. Uittrekken was de boodschap. Van opnieuw beginnen was geen sprake want ik wist totaal niet hoe ik daaraan beginnen moest.

Tot ik het grandioze idee kreeg om mij eventjes te informeren op internet. En ja hoor een filmpje op YouTube bracht de verlossing.  Toen mijn ventje op een namiddag thuiskwam vond hij me voor de pc met mijn breinaalden. Groot was zijn verrassing mij daar te treffen met de  pennen. Maar ik had het licht gezien, de wol en de naalden bij me genomen voor het computerscherm en yes ik was op de goeie weg.

lintjes.jpg

Ziet er leuk uit en warm!!

Commentaren

Super-tof ! Super-mooi ! En een eigen creatie, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-09-14

Reageren op dit commentaar

Ja, het is ongelofelijk wat je allemaal wel niet op YouTube kunt vinden hè! Jij hebt er een mooie sjaal aan over gehouden nu. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 23-09-14

Reageren op dit commentaar

mo zo schoane zeg !!!!!!!!!!!!!!!!
je zou ze moeten kunnen maken én verkopen !!!!!!!!!!!!

Gepost door: dini | 24-09-14

Reageren op dit commentaar

Leuk! :)

Gepost door: Flavie | 25-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.