02-10-14

Uit onverwachte hoek.

Deze namiddag bezoek gekregen van ex-collega/vriendin. Jaren geleden samen onze eerste stapjes in het leven gezet als bediende. Zij werkte er al een paar maanden en nam mij van de eerste dag onder haar hoede.

Toen ik niet lang daarna in het huwelijk trad heeft ze onze huwelijksreportage verslaan en later ook de geboorte van onze eerste zoon. Mooie momenten.

Nadat onze wegen uit elkaar gingen op een gegeven moment weer ontmoeting bij mijn volgende werkgever en we hebben elkaar nooit meer echt uit het oog verloren maar meer dan een kort "hoe gaat het" gesprekje zat er nooit in. Tot vanmiddag we hadden eindelijk voor een koffiemoment gekozen.

Ze had mij ook gevolgd op de blog en wist dat Lewis deel uitmaakte van ons gezin, wetende dat ze eigenlijk angst heeft voor honden is ze hier toegekomen met een geschenkje voor onze lieverd ( goed bekeken want Lewis heeft haar direct in zijn hondenhartje gesloten).

Het cadeautje is niet meer buiten zijn bereik geweest, het was blijkbaar een schot in de roos.

Dankjewel lieve L.

beentje.jpg

Het fameuze cadeau.

beentje2.jpg

Kijk hoe onze Lewis geniet.

 

18:23 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Mijn dank is groot, Mimi. Je zorgde voor een aller'hart'elijkste ontvangst. Dat kleine hondenhartje heeft er een grote vriend bij.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 02-10-14

Reageren op dit commentaar

Ah jaaa.. zó maak je een hondje tot je grote vriend hè! :-)
Gezellig hoor.. eindelijk aan de koffie samen? genieten! :-)
Ik had vandaag ook een enorm leuke dag met m'n twee oude schoolvriendinnen ( ze zijn natuurlijk niet zo oud nog hehe.. maar we kennen elkaar dus al van school).. blijft altijd heel vertrouwd met hen, ook al zien we elkaar hoogstens één of twee keer per jaar en soms nog niet eens zoveel. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-10-14

Reageren op dit commentaar

Fijn om te lezen... Moet toch wel spannend geweest zijn: gaat het gesprek wel op gang komen, waarover gaan we het hebben,... Maar zo te lezen was dat geen probleem !

Gepost door: Trees | 02-10-14

Reageren op dit commentaar

Fantastisch hé, wat een mooi verhaal wist jij hier te schrijven, heerlijk elkaar weer te zien, heerlijk ook dat je vriendin ondanks haar schrik voor honden, jouw lieveling met zo iets lekkers wist te verrassen!

Gepost door: gerdaYD | 03-10-14

Reageren op dit commentaar

ik heb hetzelfde met een schoolvriendin ! ook jàààààààààren uit het oog verloren en sedert een paar maanden terug in contact ! heerlijk om over 'vroeger' te praten en te lachen te 'giechelen' ....
mooi been hoor voor Lewis ! kan't geloven dat hij er niet van weg te slaan is
njamienjamienjamie

Gepost door: dini | 03-10-14

Reageren op dit commentaar

Een gezellige middag met een extra voor Lewis... super! :)

Gepost door: Flavie | 04-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.