13-10-14

Mijn volgende uitdaging.

Zondag a.s. gaat de "Urban Trail 2014" in Brugge door. Er zijn een 5.000 deelnemers en ik ben ingepland in de 4de wave wat betekent dat ik in de groep van 10.30h vertrek.

Mijn voorbereiding is niet super verlopen, vaak training overgeslagen maar ga er toch het beste van maken. Ben deze nacht een beetje gekweld door keelpijn en ook deze morgen toen ik opstond was het nog voelbaar. Maar ik ga me niet laten kennen en zal er staan zondag.

Morgen nog een uurtje gaan lopen en donderdag nog een kort loopje van 4-tal km en dan zie ik wel zondag wat ik ervan bak.

Heb me in elk geval voorgenomen van me niet te laten opjagen, ga met mijn oortjes lopen, luisteren naar de muziek en mij proberen van alle lopers die me voorbijsteken niks aan te trekken. Het belangrijkste voor mij nu is aankomen. Word er niet jonger op dus mag ik geen wonderen meer verwachten. Denk telkens weer, ik doe het toch en er zijn er zoveel die op hun luie k... zitten en niks doen.

Voor degenen die zin hebben om dit unieke gebeuren in de binnenstad bij te wonen volgt hieronder een plannetje met het volledige parcours.

parcours.png

17:10 Gepost in Running | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

'k Wens je héél véél succes, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-10-14

Reageren op dit commentaar

Beste Mimi, mee doen is het belangrijkste. Met zo'n positieve houding lukt het zeker. Geniet vooral van de vele mooie gebouwen, de sfeer, .........vorig jaar vond ik dit de mooiste loop. Ik zit in wave 2 en vertrek om 9 u 50. We duimen.
Liefs,
Lieve

Gepost door: lieve | 13-10-14

Ik duim dat je het mooie parcours door vele mooie straatjes en plekjes van Brugge succesvol mag uitlopen.

Gepost door: magda | 13-10-14

Reageren op dit commentaar

Lover ik ben zeer trots op je ,ik zou het niet kunnen en ik ben 100% zeker dat je het uitloopt "DOE HET" xxx

Gepost door: jacky | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

WOW, doe jij dat echt? Zo'n lang traject lopen is beslist niet van de poes, ik doe je het niet na hoor! Ik wens je alvast heel veel succes toe en jou kennende zal je zeker en vast de eindmeet halen!

Gepost door: gerdaYD | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

Wat leuk!
Ook wens je heel veel succes ermee!
Proberen is zeker waard. Ja toch...

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

Veel succes!! :)

Gepost door: Flavie | 14-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.