29-10-14

Daar gaan we weer.

We worden er alweer mee om de oren geslagen, de boekjes die van de eerste tot de laatste bladzijde niks anders dan speelgoed aanprijzen. Meestal weten de kleinkinderen heel goed wat ze willen van de Sint, die brave man zal weer zijn handen vol hebben aan het lezen van verlanglijstjes en het zorgen dat alle speelgoed samen met zijn knechten (geen zwarte pieten meer) op de juiste plaats belandt.

is (4).jpg

Elk jaar komen de lijstjes hier toe, netjes of minder netjes uitgeknipte foto's gekleefd op een A4tje. Bijkomend probleem is dan ook dat er 3 kleinkindjes verjaren inde 6 weken voor of na de Sint.

Maar zoals elk jaar zal Sinterklaas wel zorgen dat alles van een leien dakje loopt en zullen oma en opa op hun twee oren kunnen slapen. Resultaat : enkel blije gezichtjes.

is (3).jpg

 

 

 

19:17 Gepost in Blog | Permalink | Commentaren (4)

Commentaren

hai
voor mij blijven het zwarte pieten hoor
ik doe niet mee aan die "hetze"
:-)
inderdaad, halloween moet nog komen
en de Sint is alom tgenwoordig

Gepost door: dini | 30-10-14

Reageren op dit commentaar

De opa's en oma's gaan in hun buidel mogen tasten :-) Eerst de sint, dan de kerstman en als er rond die tijd ook nog jarigen zijn... ;-) Eerlijk gezegd, ik kijk er naar uit. Het is voor het eerst dat de sint zal komen bij oma. Mijn kleindochter is nog wel te klein om het te beseffen maar dat kan mijn (voor)pret niet drukken :D

Gepost door: bea | 30-10-14

Reageren op dit commentaar

Zwarte Piet is zwarte Piet! Zo een heisa!! We zijn ermee opgegroeid.
Wel leuk voor de kleinste onder ons :)

Gepost door: Flavie | 30-10-14

Reageren op dit commentaar

Ik vind 'knechten' veel kwalijker klinken dan Zwarte Piet! :-) Op de peuterspeelzaal waar ik 11 jaar werkte, vonden de kinderen die zwarte piet alleen maar leuk hoor.. vooral als ie al die zwarte handafdrukken achtergelaten had als ie de schoentjes was komen vullen.. gewéldig vonden ze dat! :-)
De speelgoedbrochures kwamen hier in september al in de bus hoor.. en de pepernoten liggen ook al maanden in de winkels! Pff.. ik vind dat dan niet speciaal meer.. koop uit principe niks van dat spul tót Sint in het land is hehe.. en dan ga ik los.. mjamm.. gevuld speculaas!! :-)))
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 30-10-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.