18-11-14

De weg kwijt.

Vorige maand vermeldde ik hier nog maar pas dat de boekjes van de Sint al volop verspreid werden en het nog niet eens Halloween was.

Nu moet de Sint nog langskomen en sommige buren hebben reeds de kerstboom met de bijhorende verlichting geplaatst.

Net als de bloemen en de planten die nu al denken dat het voorjaar is, zijn sommigen onder ons ook de weg kwijt en zijn er al helemaal klaar voor de feestdagen.

Het kan natuurlijk aan mij liggen want om eerlijk te zijn, voor mij hoeft dat ook niet zo nodig. De kerstdagen hebben natuurlijk wel een speciale sfeer maar om daar zo lang vooraf mee bezig te zijn, neen. De kerstboom komt er zeker niet voor de Sint zijn werk gedaan heeft . En vlak na nieuwjaar, meestal 2 of 3 januari is alles weer ingepakt en veilig weggestopt tot de volgende keer.

Elk diertje zijn pleziertje uiteraard en wie nu reeds volop bezig is met sfeer te creëren in huis wens ik alle succes toe.

kerst.jpg

Heb dus weer voor paparazzi gespeeld, gelukkig kan je aan deze foto's niet zien bij wie ik heb binnen gegluurd.

 

18:44 Gepost in Blog, Mensen | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

Hahaaa..., Mimi-Paparazzi... ! Leuk hé, huisjes kijken !
Lie(f)s.
@Alweer 1000 meer op dat tellertje... 't Telt snel...

Gepost door: Lies | 18-11-14

Reageren op dit commentaar

Zag dat vanmiddag ook toen ik door de wijk liep op weg naar de winkel.. een huiskamer al helemaal in vol kerst-ornaat! pfff..
Ik heb altijd een echte boom, dus zo lang van tevoren kan je die sowieso niet neerzetten als ie de kerstdagen zélf nog moet halen hè hehe. Maar dan nog.. ik heb er na die twee weekjes dat het hier allemaal staat al echt wel heel erg genoeg van hoor.. stel je toch voor dat je anderhalve máánd tegen al dat kerstgedoe aan moet kijken..! 8-O
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 18-11-14

Reageren op dit commentaar

Alles op zijn tijd ! Daar doe ik echt niet aan mee. De duistere avonden opvrolijken met een kaarsje dat wel, dat brengt sfeer in huis.
Veel mensen hebben het altijd druk druk druk ,maar om wééééken op voorhand de kerstversieringen al aan te brengen daar hebben ze wèl tijd voor. Het lijkt precies op een wedstrijd "kijk kijk ik ben de eerste" Dan spreek ik nog niet eens van die gekken die vanaf september hun huis en tuin omvormen tot "kerstparadijs" (in hun ogen toch).

Gepost door: magda | 18-11-14

Reageren op dit commentaar

Ik vind het ook nog veel te vroeg om aan Kerstmis te denken, Mimi. We kunnen trouwens dit jaar maar beter niet teveel lampjes aansteken met die elektriciteitsschaarste die er mogelijks komt.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 18-11-14

Reageren op dit commentaar

Aiaiai...veel te vroeg om al een kerstboom te zetten! (Hoog tijd dat ik ook eens 's avonds ga gluren bij de buren, hahaha) In mijn hoofd ben ik er ook al mee bezig :-) De plannen maken zorgen ook voor vreugde :-) Maar voor 6 december komt hier niets binnen wat met kerst te maken heeft. Dat is al altijd zo geweest en zal altijd zo blijven, amen! :D

Gepost door: bea | 18-11-14

Reageren op dit commentaar

De Sint moet eerst nog passeren!

Gepost door: Flavie | 19-11-14

Reageren op dit commentaar

Je hebt gelijk Mieke, het is zeker te vroeg om nu al in de kerstsfeer te duiken. Maar hé, elk diertje zijn pleziertje en als de buren er lol in hebben, waarom ook niet? En in elk geval leverde het jou knappe foto's op!

Gepost door: gerdaYD | 19-11-14

Reageren op dit commentaar

inderdaad Mieke !
sommigen zijn echt de pedalen kwijt !!!!!!
ivm de "versieringen" .....
Kerst komt NA de Sint

Gepost door: dini | 19-11-14

Reageren op dit commentaar

Je bent de weg kwijt geraakt. Leuke foto's heb je gemaakt. Maar het is ook erg moeilijk om te doen. Lichtjes maakt heel gezellig.
Nog bedankt voor berichtjes bij ons.
Fijne dagen gewenst.
Groetjes Jacqueline & Ferry.

Gepost door: Ferry & Jacqueline | 19-11-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.