11-12-14

Weergoden.

Laat ons hopen dat de weergoden ons morgenavond een beetje gunstig gezind zijn. De kou kan ons niet deren maar weer doornat worden zoals op de "Run in Knokke" op 1 mei zien we echt niet zitten.

Kristien mijn loopmaatje is in zoverre weer hersteld dat we samen de 6km gaan lopen. We gaan niks forceren, we lopen nog maar een drietal weekjes terug samen maar op ons rustig tempo zien we het wel zitten. Het is vooral ook de sfeer, vertrekken en terug toekomen op de kerstmarkt in Brugge, het creëert in elk geval een speciaal gevoel.

 

Morgen 12/12 100%
Regen
Regen en wind. Maximaal 10C. Wind uit het ZW van 40 tot 55 km/u. Kans op regen 100%. Regenval ongeveer ~ 12 mm. Windstoten kunnen af en toe meer dan 80 km/u bereiken.

 

Ziet er niet echt rooskleurig uit maar we gaan het ons niet aantrekken.

 

Heb ondertussen mijn borstnummer ontvangen en voor wie morgen gaat kijken ziet mij dus voorbij lopen met het volgend nummer.

DSC_3183.JPG

Laat zaterdag weten hoe het afgelopen is.

 

 

18:21 Gepost in Blog, Running | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Oei oei.. is dat morgen??? net op de allerslechtste dag van de week! wat een pech Mieke! Hoe lang doen jullie over die 6km? Valt misschien nog mee dan hè.. beetje tussen de druppels doorrennen! :-)
Heel veel succes in ieder geval!!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-12-14

Reageren op dit commentaar

Ai, jullie hebben er het dagje voor uitgezocht, wat een strontweer is het vandaag! Hopelijk lukt het jullie de tocht te volbrengen want je zal wel heel veel tegenwind hebben... SUCCES!

Gepost door: gerdaYD | 12-12-14

Reageren op dit commentaar

Misschien was het in Brugge niet zo'n rotweer! Maar hier aan de kust was er stormwind en felle buien. Bij momenten was er zodanige slagregen dat het onder de voordeur binnenkwam. Ben benieuwd hoe het is verlopen!

Gepost door: magda | 12-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.