13-12-14

We hebben het weer geklaard.

Gisteren avond een zucht van verlichting, het rotweer dat al de hele dag woedde verbeterde aanzienlijk. Had het al de ganse voormiddag geregend met bakken uit de lucht en gestormd aan 80km/uur, dan begon het na de middag over te gaan in miezeren om uiteindelijk tegen 17:00h volledig te stoppen.

Ons doemscenario zou dan toch niet doorgaan. Bij een temperatuur van rond de 9° en praktisch geen wind was iedereen in de juiste stemming om eraan te beginnen.

th (4).jpg

Sommigen verkleed als Kerstmannen/vrouwen, anderen met kerstattributen zoals kerstballen, kerstlampjes, mutsen, rendiergewei enz. Kortom een vrolijke boel. 5000 Sportievelingen die om klokslag 20:00h mochten vertrekken. Wij hadden voor de afstand van 6km gekozen omdat we de laatste tijd niet intens getraind hadden maar voor mijn loopmaatje was die afstand meer dan genoeg na een lange periode van inactiviteit. Eén groot voordeel van die vele regenbuien was de zuivere lucht, enorm veel zuurstof in de lucht dus ideaal voor de lopers.

We werden de ganse omloop begeleid door enthousiaste kijklustigen afgewisseld met allerhande muzikanten. Voor we er eigenlijk erg in hadden,  hadden we onze afstand van 6,13km afgelegd, er kon zelfs nog een sprintje vanaf bij de aankomst op de Markt in Brugge.

th (5).jpg

Toen zijn we de collega's die de 10km liepen gaan aanmoedigen en daarna nog gezellig met de ganse groep een glaasje gaan drinken op onze prestaties.

Op weg naar huis nog die mooie grote kerstboom gespot op de De Burg .

CAM00226.jpg

19:42 Gepost in Mensen, Running | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Weer knap gepresteerd van jullie, Mimi ! Chapeau !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 13-12-14

Reageren op dit commentaar

Fantastisch, bravo hoor.. en zo lekker dat het weer dan toch nog beter werd hè! :-) Een mooier decor dan Brugge kun je bijna niet hebben, dus dát zal al snor! maar je moet het nog wél eventjes doen natuurlijk.. en dat déden jullie.. twee duimen omhoog hoor! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-12-14

Reageren op dit commentaar

Het komt me bekend voor regenweer op de dag dat jullie beslissen om niet voor de 10 km te gaan... Toch heel goede prestatie ! Jullie hebben het toch maar weer gedaan ! Proficiat !

Gepost door: Trees | 13-12-14

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan zeg!

Gepost door: Flavie | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

Het weer had medelijden met jullie en zo werd het toch droog met de avond. Het was zeker en vast héél gezellig om door het mooie Brugge te lopen!

Gepost door: magda | 14-12-14

Reageren op dit commentaar

dikke duim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: dini | 15-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.