20-12-14

Kerst op de werkplek.

Het jaar loopt naar het einde toe, daar zijn we ons allemaal van bewust. Maar het is ook een feit dat we zelfs die laatste weken meer tijd op onze werkplek doorbrengen dan thuis. onze slaapmomenten niet meegerekend uiteraard.

Daarom is het ook fijn om ook daar een sfeer te creëren die ons in de juiste stemming brengt. Een stemming, gemoedsgesteldheid van rust, vrede, nadenken over wat geweest is, wat goed en minder goed was, waar we nog moeten aan werken enz.

Geen enkel ander moment doorheen het jaar wordt er zoveel aandacht besteed aan onze relaties in het algemeen. Relaties met onze partner, kinderen, ouders, broers, zussen, vrienden, buren maar ook die met collega's, die we vaak als vanzelfsprekend ervaren maar dit helemaal niet zijn. En weer gaan we onder de lichtjes van de kerstboom onze beste voornemens opnemen om die in de loop van het jaar terug te vergeten, maar ook dat is menselijk en van alle tijden.

Het blijft een goed teken dat iedereen bereid is om te werken aan verbeteringen op eender welk gebied en het versieren van de werkplek is dan ook een goed idee om ook op die plaats aandacht hieraan te besteden.

Hieronder enkel sfeerbeelden van deze plaatsjes, de een al wat uitbundiger dan de andere maar allen met de juiste bedoelingen.

kerstwerk4.jpg

kerstwerk.jpg

kerstwerk2.jpg

kerstwerk3.jpg

17:42 Gepost in Blog, Mensen | Permalink | Commentaren (3)

Commentaren

Eigenlijk is mijn 'werkplek'.. de plaats waar m'n pc-buro staat, zo ongeveer de enige kamer in huis waar níks van kerstversiering is! haha! Maar het behang is hier al rood met goud en zwart.. dus dat is al stemming genoeg! hahahaha!
Ik werkte vroeger met peuters en het lokaal in de kerstsfeer brengen, daar was ik vaak een paar middagen mee bezig. Ik plakte het hele raam af met pakpapier waaruit kerstramen en allerlei kerstversiering als hulstblad en kaarsen uit gesneden werden en die dan beplakt werden met gekleurd doorzichtig papier. Zodoende was er altijd een stemmig licht in het lokaal omdat de zon dus door dat gekleurde papier scheen. De tl-balken werden beplakt met crêpepapier zodat dat ook niet zulk fel licht gaf. En natuurlijk zetten we een kerstboom, die ik samen met die kleintjes helemaal optuigde. De mooiste tijd van het jaar hoor.. echt!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-12-14

Reageren op dit commentaar

Kerst...
Soms een beetje 'n moeilijke(r) tijd...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 20-12-14

Reageren op dit commentaar

Goh, dat ziet er heel goed uit, wat een mooie versieringen, je geraakt er direct door in de kerstsfeer! En ik hoop dat jij tussen al dat moois heel fijne, feestelijke dagen mag hebben!

Gepost door: gerdaYD | 22-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.