25-12-14

Laatste dagen.

Bijna uit het oog verloren, maar we hadden nog een bon om lekker uit eten te gaan die we vorig jaar nieuwjaar cadeau gekregen hadden.

Lewis mocht jammer genoeg deze keer niet mee, op  het terras waren honden wel toegelaten maar daar was het nu toch eventjes te "fris" voor.

Eethuis De Raedt in Eeklo, ons totaal onbekend maar het wijze spreekwoord "onbekend is onbemind" in gedachten, reserveerden we maandag een tafeltje voor twee.

De inrichting is sober maar heel geslaagd, de tafeltjes staan niet dicht opeen, wat ik ook altijd aangenaam vind, want ik hou er niet van als mijn buren mijn gesprek kunnen volgen en verder heb ik ook geen boodschap aan hun verhalen.

eethuis4.png

Een mooie versierde schouw in kersttooi die lekker veel warmte in mijn rug gaf, was het eerste wat opviel.

Als aperitief gingen we beiden voor een gin-tonic, voor het ogenblik onze favoriet, (durft nog weleens wisselen). Dat was al een goeie start.

eethuis2.png

Een blik op de kaart leerde ons dat je er terecht kunt  zowel voor een kleine snack als voor een meer stevige hap. Wij kozen beiden voor een entrecôte, die super, supermals was, zelden zo lekker biefstuk gekregen (betaald). De saus was een heerlijk peperroomsaus. Zo'n lekker eten daar word ik blij van.

eethuis3.png

Een koffietje om te eindigen en we konden er beiden weer tegen. We komen hier zeker nog terug maar dan op een mooie zomerdag zodat onze Lewis ook meekan.

 

Merci, Trees, Stefaan, Zeno en Onah was een lekkerrrr cadeau!!!

17:03 Gepost in Blog, Eten | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Jullie blij, ik ook blij, Mimi !
Mmm...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 25-12-14

Reageren op dit commentaar

Ziet er zéker heel erg goed uit hoor, dat zou ik ook wel lusten.. mjammmm! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 25-12-14

Reageren op dit commentaar

Blij dat het een geslaagd adresje was !

Gepost door: stefaan en trees | 26-12-14

Reageren op dit commentaar

Ooo leuk, jullie wonen dus wellicht niet heel ver van mij vandaan als jullie het kerstdiner in Eeklo hebben verorberd. Mjammie, naar wat je er over vertelt en aan de foto's te zien moet het beslist de moeite waard zijn geweest... blij voor jullie!

Gepost door: gerdaYD | 27-12-14

Reageren op dit commentaar

Jammie!! Ziet er heel lekker uit!

Gepost door: Flavie | 28-12-14

Reageren op dit commentaar

Ja zoiets sla je niet af hé!

Gepost door: magda | 28-12-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.