07-01-15

Terug naar af.

De voorbije jaren was 2 januari de dag waarop al het kerstgerief terug werd opgeborgen. Op dat moment had ik er telkens genoeg van en was ik blij dat alles terug de doos in kon.

Dit jaar echter heb ik na een lange onderbreking van allerlei probeersels t.t.z. zilver en wit, paars en lila, houten figuren, gebreide kerstballen, eindelijk terug de aloude rode ballen uitgehaald aangevuld met enkel nieuwigheden.

DSC00812.JPG

Die combinatie is blijkbaar de beste, geeft rust en straalt gezelligheid uit. Vandaar dat ik naar aloude traditie gewacht heb tot na 3 Koningen om tot het weghalen ervan over te gaan.

DSC00813.JPG

Zelfs vandaag, 07 januari, vond ik het spijtig dat het zover was. Kan er geen vinger opleggen wat de juiste reden is, zijn het de kleuren, is het een gevoel van rust en vrede of wat dan ook.

DSC00811.JPG

Alles ligt terug op de plaats tot volgend jaar, terug naar af.

18:57 Gepost in Blog, Mensen | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Heb gisteren de hele woonkamer opgeruimd, maar de boom staat nog.. was alles beu maar die boom, die ga ik missen vrees ik. Maar morgen móét ie wel weg.. vrijdag komt de vuilophaaldienst en daar moet ie mee mee.
Ik heb altijd rode versiering gehad.. een rode boom heb ik echt altijd gewild en ook altijd gehad.. en daar wijk ik nooit meer vanaf.. vind dat gewoon het allermooiste.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-01-15

Reageren op dit commentaar

Het is inderdaad altijd jammer als al die mooie kerstversieringen weer de doos in moeten, een feestelijk tijdperk wordt dan afgesloten hé. Maar wel zo eentje dat heerlijke herinneringen na laat...

Gepost door: gerdaYD | 08-01-15

Reageren op dit commentaar

Of zoals ze zeggen : opgeruimd staat netjes

Gepost door: merel | 08-01-15

Reageren op dit commentaar

't Was mooi, stemmig... Er zat liefde in...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 08-01-15

Reageren op dit commentaar

Omdat ik ziekjes was ,heeft de kerstboom en de flonkerende lichtjes op de kasten me wat langer gezelschap gehouden. Zo gezellig om dan in de zetel te liggen en ondertussen een kerstfilm te bekijken (ik heb er een heleboel opgenomen :-) ). Vandaag is alles opgeruimd en staan de curverdozen met de kerstspullen terug op de zolder.

Gepost door: magda | 09-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.