10-01-15

Voor wie ?

Als ik nu de stad inga en rond me kijk dan zie ik mensen, groot en klein, oud en jong, dik en dun sleurend met tassen volgepropt met de"koopjes" die ze zeker niet konden of mochten laten liggen.

solden.jpg

Toen schoot me opeens een quote te binnen die een ex-collega vaak debiteerde in deze periode, een collega die ook een verwoede anglofiel is, vandaar het engels.

 

People buy things they don't need

To impress people they don't like

with money they don't have.

 

Denk daar misschien eens over na, de volgende keer als jullie gaan shoppen. Maar laat mij jullie vooral niet tegenhouden.

Prettig weekend!!

 

11:37 Gepost in Blog, Mensen, Shopping | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

Pfff, hier niet meer zo leuk, koopjesjacht... Met de smartphone kan 'de thuiswachter' alles volgen -op de minuut- via zijn bank-app.

Gepost door: Trees | 10-01-15

Reageren op dit commentaar

Oh.. niks voor mij hoor, die koopjestijd.. kan als de winkels vol liggen al niks vinden, laat staan in de 'overblijfsels'!
Maar dat gezegde is wel grappig.. een hoop mensen zijn zo inderdaad. En als je dingen goedkoop koopt die je eigenlijk helemáál niet nodig hebt, ben je nóg duur uit vind ik hoor.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 10-01-15

Reageren op dit commentaar

Heel knap gezien van jouw ex-collega, Mimi ! En helaas... -> waarheid !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-01-15

Reageren op dit commentaar

Er zit waarheid in. Ik vind het fijn als ik een koopje kan doen, maar dan liefst buiten de solden periode. Veel winkels geven om allerlei redenen afslag en dan is het niet zo druk ook.

Gepost door: magda | 10-01-15

Reageren op dit commentaar

Goh, zelf shop ik nooit, dat laat ik aan mijn lief maatje over, die doet dat graag hihi. Maar ik zal jouw mooie wijsheid zeker doorgeven!

Gepost door: gerdaYD | 11-01-15

Reageren op dit commentaar

Ik ben geen koopjesjager... kan niet tegen de drukte, het wild gescharrel in de rekken...
En inderdaad kom je alleen maar thuis met onnodige koopjes!

Gepost door: Flavie | 11-01-15

Reageren op dit commentaar

Ik heb wel een kledingzaak waar ik in de uitverkoop speciaal ga kijken of er iets is wat ik graag wil hebben. Ik wacht soms met een aankoop tot de uitverkoop. Afgelopen zaterdag een jasje gekocht voor de helft van de prijs van het zelfde merk als waar ik al kleding van heb en wat prima bij de rest past. Maar ik kom niet met tassen vol thuis tijdens de uitverkoop. Hoe goedkoop ook ik moet het wel nodig hebben hoor.

Gepost door: Noortje | 12-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.