22-01-15

Winterrun.

Deze middag samen met loopmaatje onze 5km afgehaspeld. Het was serieus koud om te starten. We hadden ook niet het geluk van het stralende zonnetje dat er gisteren wel was.

Maar met frisse tegenzin zijn we er aan begonnen en de kou viel uiteindelijk toch goed mee. Want toen ik thuiskwam waren mijn handen zelfs warm. Maar we zijn er natuurlijk op voorzien waar we in de zomer met tanktop, sneakersokjes en korte broek gaan lopen zijn we nu voorzien van lange broek, warme sokken, t-shirt en thermo sweater met lange mouwen en opstaande kraag aangevuld met muts of haarband en handschoenen. Zo zie je maar waar een wil is, is een weg en onze weg hebben we uiteindelijk toch met veel gebabbel op ons gemakje afgelegd.

De vriezeman zal al beter zijn best moeten doen om ons binnen te houden.

3-2015-01-22.JPG

Commentaren

Het is soms wat moeilijk om te starten als het zo koud is maar eens in gang gezet voel je dat minder. Zelf ben ik al een paar jaar een echte koukleum geworden; 'k kom dan ook niet meer elke dag buiten - wat ik beter zou doen. Binnenkort schijnt het zonnetje wel weer dan kunnen jullie een laagje weglaten.
Groetjes,

Gepost door: lucretia | 22-01-15

Reageren op dit commentaar

Ik had een wandeling gepland, omdat het redelijk goed weer zou zijn.. maar het was grijs en hartstikke koud! Was blij dat ik m'n thermo lange onderbroek onder m'n jeans aangetrokken had hoor.. en m'n muts bij me had.. die heb ik algauw wel opgezet ook!
Morgen schijnt zonniger te worden.. én iets minder koud.. dan nog maar een tochtje..! :-)
Wij zijn bikkels hè.. nu het nog niet écht winters is hahahahaha!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 22-01-15

Reageren op dit commentaar

Toch een beetje 'brrr...' om te starten, Mimi. Kan ik me wel voorstellen. Volgende week -> warmer.
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 22-01-15

Reageren op dit commentaar

Die koude lucht inademen terwijl je loopt bezorgt me een brandend gevoel in de luchtpijp. Dus wacht ik liever tot het enkele graden warmer is.

Gepost door: magda | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

Waw, wat een prestatie ! Hier al weken niets meer... Het komt wel, straks krijg ik weer loopkriebels als ik denk aan 1 mei !

Gepost door: Trees | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

WOW, ik doe het jullie niet na hoor, zelfs niet met een mooie uitrusting zoals jullie die hebben!

Gepost door: gerdaYD | 24-01-15

Reageren op dit commentaar

Chapeau... seg!

Gepost door: Flavie | 24-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.