23-01-15

Lekker kletsen.

Gisteren gezellig samenzijn met allemaal vrouwen (meisjes) van gemengde leeftijd onder elkaar. De gelegenheid was simpel, een Tupperware-party. Bestaat al decennia maar blijft, door het voortdurend verbeteren en inspelen op de hedendaagse behoeften, een topper. (Tupper/topper dus).

2-2015-01-23.JPG

De demonstratrice Erika, zus van één van mijn loopmaatjes, is een zeer aangename, welbespraakte verkoopster, die niemand iets opdringt maar door haar vriendelijkheid telkens zeer geslaagde partys leidt.

3-2015-01-231.JPG

Onze gastvrouw, Sylvianne, had allerlei lekkers voorzien en ze prees die dan ook op tijd en stond aan. Voor degenen die al een aantal jaren niet meer aanwezig waren op zo'n presentatie, kan ik alleen maar aanbevelen om er nog eens eentje mee te pikken want het gaat hier al lang niet meer om het saai tonen van allerlei pottekes, er wordt ook telkens gekookt en geproefd, wat de deelnemers meestal fel weten te appreciëren. Iedereen weet dat Tupperware duur is en daarom mag je nooit dingen aanschaffen waarvan je niet zeker weet of je ze gaat gebruiken. Bij veelvuldig gebruik echter doe je een gouden zaak want ze zijn onverslijtbaar en heb je dan toch eens pech dan mag je ze altijd inruilen voor een nieuw.

1-2015-01-232.jpg

Was weer een heel leuke avond en vooral heb weer dingen bijgeleerd. En is er geen spreekwoord dat zegt "elke dag waarop je iets bijleert, is geen verloren dag"

Commentaren

ja een vrouw heeft nooit genoeg potjes en doosjes in de keuken en inderdaad Tupperware is onverslijtbaar. Heb je er ook een paar aangeschaft ,hihi!

Gepost door: magda | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

iets voor dames, zou " de moderne man" welkom zijn vraag ik me af

hierin de omgeving hebben ze een fabriek, maar behoudens vergissing van mijnentwege , is dit meer een distributiecentrum...

een unieke verkoopwijze is dit wel,zeker als je bedenkt dat de kleinhandel het moeilijk heeft

fijn weekend gewenst

Gepost door: willy | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

Niet alleen de pottekes, maar ook de party's van Tupperware zijn niet stuk te krijgen. Dat moet echt een unicum zijn in de verkoopwereld.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

En het zijn goeie pottekes hoor, heb er hier die al jaaaaaaren dienst doen. Het is dan ook al jaaaaaaaren geleden dat ik op zo'n party aanwezig was ;-)

Gepost door: bea | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

Ze blijven het toch maar doen, Mimi ! Kwaliteit, dat is zeker. Mijn oudste Tupperwaredoos is minstens 25 jaar oud, dagelijks gebruikt (nog steeds). Slecht voor de verkoop ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

Ik heb nog nooit een Tupperware party meegemaakt ziet er wel gezellig uit

Gepost door: merel | 23-01-15

Reageren op dit commentaar

Vergeet de doggybag of plastic folie maar
Het is Tupperware waar ik mijn eten in bewaar
Restjes lasagne, versgebakken koekjes of punch
Ook ideaal voor op het werk bij de lunch
© SuperMiek
*wink, big smile*

Gepost door: gerdaYD | 24-01-15

Reageren op dit commentaar

Jeee.. wist niet eens dat dat nog bestond! In míjn familie gaf de ene na de andere zus ooit zo'n party.. die mevrouw wist onze namen allemaal uit haar hoofd. Maar dat was wél in de jaren '80.. al een kwart eeuw geleden dus. Denk niet dat ik er nu nog mensen warm voor zou kunnen krijgen. Maar dat dat spul goed is, dat is zeker.. ik gebruik nog veel dingen ervan!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.