29-01-15

Etentje met de "meisjes"

Zoals elk jaar in de maand januari gaan de meisjes samen lunchen. De meisjes, dat zijn allemaal ex-collega's die nu aan "rentenieren" toe zijn. Meestal gaan we tijdens het jaar 8 à 10 maal samen koffiekletsen en 1 keer lunchkletsen heet dat dan.

2015-01-29.jpg

Ondanks het mooie weer beetje donkere foto, we zitten er voor niks tussen, we hadden de gastheer van dienst gevraagd om ons op de gevoelige plaat vast te leggen en blijkbaar is hem dat niet echt goed gelukt, hij zal onder de indruk geweest zijn van het vrouwelijk schoon of van het aantal jaren dat de tafel telde.

etentje.png

Dank zij MizzD haar wondere gaven werd de foto een stuk helderder en zijn de meisjes ook beter te herkennen. Onze eeuwigdurende dank.

 

Ondertussen is Phare de Vie al een paar keer de uitverkoren plek geweest, we zitten daar op ons gemak, er is een vriendelijke bediening en het eten is ook lekker. Echter één minpuntje, ons Liliane die een salade met kippenreepjes en Indische kruiden gevraagd had kreeg haar bord pas toen wij bijna allemaal gedaan hadden. Wat voor haar een domper op haar eetlust zette. Maar ons hoofddoel was wel bereikt, gezellig samenzijn met heel veel gekwetter en vooral veel geschater toen de aloude misverstanden en miskleunen van op het werk in geuren en kleuren werden verteld. Wat de ene vergat vulde de andere onder grote hilariteit aan.

2015-01-291.jpg

We kunnen er weer tegen en onze lachspieren hebben weer super goed gewerkt. Zolang we dat kunnen blijven doen zijn we nog goed bezig.

Commentaren

Oh maar Mieke.. met Wondows Office Picture Manager kun je zulke donkere foto's wel wat lichter maken hoor.. ik zal 'm je opsturen, maar denk dat je dat zelf ook eenvoudig kunt als je eenmaal weet waar je dat kunt vinden.
Het is de fotograaf niet aan te rekenen hoor.. dat raam is de boosdoener vrees ik.
Heel gezellig ziet het er uit in ieder geval.. en lekker ook nog! Maar dat eentje haar eten zo laat krijgt is wel een misser van formaat!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-01-15

Reageren op dit commentaar

Leuk én lekker, Mimi !
Met enkele bekende gezichten...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 29-01-15

Reageren op dit commentaar

gezellig zo te zien en lekker ook

Gepost door: merel | 29-01-15

Reageren op dit commentaar

Heerlijk moet het zijn nog altijd met ex-collega's contact te hebben... meer nog, samen dergelijke mooie dagen door te mogen brengen!

Gepost door: gerdaYD | 30-01-15

Reageren op dit commentaar

Ah daar kan ik ook zo van genieten om met ex collegaatjes uit eten te gaan of gewoon op stap . Tenslotte heb je ook jaren op dezelfde plaats gewerkt en dat schept toch een band. En vanzelfsprekend worden er ouwe koeien uit de gracht gehaald.

Gepost door: magda | 30-01-15

Reageren op dit commentaar

Dat zag er heel gezellig, in een mooi kader !

Gepost door: Trees | 30-01-15

Reageren op dit commentaar

'haar wondere gaven'..?? hahaha nee hoor.. ik doe daar niks aan, dat doet de pc gewoon hahaha!
En 'eeuwig' duurt wel érg lang hè.. hoeft niet hoor, vind het gewoon fijn als ik kan helpen. :-)

Gepost door: mizzD | 30-01-15

Reageren op dit commentaar

Dat was weer heel leuk om nog eens samen te zijn,
ik heb er van genoten ,van het gezelschap natuurlijk en van het
eten ook.
Kijk al uit naar onze volgende "koffieklets".
Bedankt ook voor de leuke foto's

Gepost door: omatoby | 31-01-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.