31-01-15

Model met sjaal.

Het geluid van mijn camera die aanklikt is voor lewis voldoende om stil te zitten, in mijn richting te kijken en te poseren. Gisteren kreeg hij de burberry sjaal van manlief om toen hij thuiskwam.

Vermits ik hem vaak vergelijk met een Engelse gentleman, hij heeft nog wandelstok en bolhoed te kort, vond ik dat hij er super English uitzag. Mocht hij kunnen spreken dan ben ik ervan overtuigd dat hij perfect Oxford-Engels zou praten zoals Jan Becaus vroeger altijd placht te doen.

Lewis schilderij..jpg

Zoals je een schilderij hebt van "Moeder met kind" of "Dame met roos" zo heb je hier nu "Model met sjaal". Er is nog een artistieke toekomst voor hem weggelegd.

 

14:31 Gepost in Blog, Lewis | Permalink | Commentaren (6)

30-01-15

Niet te stoppen.

Mijn amarillys blijft het super goed doen. Ondertussen is hij reeds een 50cm lang of hoog. Wij zeggen soms wel eens dat een plant of bloem het goed doet omdat hij met liefde gegeven is, dat kan dus wel kloppen.

amarillys2.jpg

Hij is echt ongelooflijk mooi, elke dag sta ik met voldoening te kijken naar het wonder die zich onder mijn ogen afspeelt. De bloem begint nu ook stilaan te piepen en voor zover ik het kan zien wordt het een gestreepte bloem. Nog eventjes afwachten en het mysterie is opgelost.

2015-01-30.jpg

18:48 Gepost in Blog, natuur | Permalink | Commentaren (8)

29-01-15

Etentje met de "meisjes"

Zoals elk jaar in de maand januari gaan de meisjes samen lunchen. De meisjes, dat zijn allemaal ex-collega's die nu aan "rentenieren" toe zijn. Meestal gaan we tijdens het jaar 8 à 10 maal samen koffiekletsen en 1 keer lunchkletsen heet dat dan.

2015-01-29.jpg

Ondanks het mooie weer beetje donkere foto, we zitten er voor niks tussen, we hadden de gastheer van dienst gevraagd om ons op de gevoelige plaat vast te leggen en blijkbaar is hem dat niet echt goed gelukt, hij zal onder de indruk geweest zijn van het vrouwelijk schoon of van het aantal jaren dat de tafel telde.

etentje.png

Dank zij MizzD haar wondere gaven werd de foto een stuk helderder en zijn de meisjes ook beter te herkennen. Onze eeuwigdurende dank.

 

Ondertussen is Phare de Vie al een paar keer de uitverkoren plek geweest, we zitten daar op ons gemak, er is een vriendelijke bediening en het eten is ook lekker. Echter één minpuntje, ons Liliane die een salade met kippenreepjes en Indische kruiden gevraagd had kreeg haar bord pas toen wij bijna allemaal gedaan hadden. Wat voor haar een domper op haar eetlust zette. Maar ons hoofddoel was wel bereikt, gezellig samenzijn met heel veel gekwetter en vooral veel geschater toen de aloude misverstanden en miskleunen van op het werk in geuren en kleuren werden verteld. Wat de ene vergat vulde de andere onder grote hilariteit aan.

2015-01-291.jpg

We kunnen er weer tegen en onze lachspieren hebben weer super goed gewerkt. Zolang we dat kunnen blijven doen zijn we nog goed bezig.

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende