23-02-15

Beter laat dan nooit.

Daar mijn ventje jarig was op een zaterdag hebben wij ons "tête à tête" moment eventjes moeten uitstellen. Zaterdagen zijn voor ons zelden of nooit een optie.

Zo zijn we dan deze middag richting restaurant getrokken waar ook onze Lewis mee mocht. Weer was hij heel rustig, niet één keer opgesprongen, wel eerst blijven rechtstaan en alles in ogenschouw nemen maar nadat hij alles gezien en goedgekeurd had heeft hij er zich letterlijk en figuurlijk bij neergelegd.

We hebben heerlijk gesmuld, glaasje gedronken en....

hart2.png

en bij het dessert kreeg mijn ventje verrassing, daar had de ober voor gezorgd die wist dat we kwamen eten om verjaardag te vieren. Heel attent.

hart.png

19:03 Gepost in Blog, Eten, Mensen | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

Fijn hè.. als de hond mee mag.. wij moesten daar ook altijd rekening mee houden, maar als men eenmaal gezien had dat ie heel rustig was, konden we er altijd terugkomen.
Ziet er allemaal héérlijk uit! Maar zo'n vuurwerkfontein..!!? Bij de Max in Gent krijg je zo'n brandend vuurwerksterretje op je wafel als ze weten dat je jarig bent.. maar ik ben niet gek op vuurwerk en zei altijd dat ze 'm er ook zelf weer uit konden halen hahaaha!
Groetjrsss!

Gepost door: mizzD | 23-02-15

Reageren op dit commentaar

Super, Mimi, ...en ik hier maar zitten likkebaarden...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 23-02-15

Reageren op dit commentaar

dit ziet er allemaal " picobello " uit

prettige dag

Gepost door: willy | 24-02-15

Reageren op dit commentaar

Eerst en vooral gefeliciteerd met de verjaardag van je man. En het samen vieren is zeker en vast leuk en waardevol! Het is echt een feestmaaltijd geworden en daar bovenop de attentie van de zaak dat maakt het helemaal af!

Gepost door: magda | 24-02-15

Reageren op dit commentaar

Ziet er heel lekker uit!

Gepost door: Flavie | 24-02-15

Reageren op dit commentaar

Ooo, ik heb de verjaardag van je ventje gemist vrees ik, met deze dus: een dikke proficiat! Heerlijk verwend werden jullie daar precies, dat zet er beslist lekker uit!

Gepost door: gerdaYD | 25-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.