24-03-15

Vriend en vijand.

Door het vele wandelen met Lewis komen we ook vaak dezelfde mensen en/of dieren tegen. Zo voel ik me soms de paus of nog beter de koningin, als ik telkens links en rechts moet knikken naar de mensen die ik al slenterend door het park heb leren kennen. Al is kennen een veel te zwaar woord, ik herken meer de baasjes van de vele hondjes die hier ook dagelijks hun rondjes draaien.

Lewis heeft wel zijn voorkeur, sommige honden negeert hij compleet, anderen laat hij snuffelen maar nog anderen hebben zijn voorkeur zoals Kirby waarvan een vorig postje reeds werd geplaatst, maar hij heeft ook een tweede vriendje namelijk Boris, de Franse bulldog. Log de indruk gevend dat hij elk moment door zijn pootjes zal slaan, steeds hard snuiven door zijn neus (ocharme) maar O zo super lief. Lewis en Boris komen best overeen, als ze elkaar zien is het steeds een getrek aan de leiband om goeiedag te kunnen zeggen.

Maar dan heeft hij ook de dieren waar hij een hekel aan heeft en daartoe behoort een witte kater, die nogal veel lef heeft en dicht durft te naderen waarop Lewis het dan meestal probeert op een lopen te zetten teneinde de kater te verslaan maar dat is buiten de snelheid van zijne hoogheid gerekend.

Ook in het dierenrijk worden er vriendschappen gesloten of juist niet.

1-2015-03-23.jpg

19:20 Gepost in Blog, Lewis | Permalink | Commentaren (5)

Commentaren

Hebben wij ook..., Mimi... !?
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 24-03-15

Reageren op dit commentaar

Ik herkende sommige baasjes niet eens als ik ze op straat zónder hond tegenkwam..! :-) En ik werd ook vaak aan Axel herkend haha!
Maar katten.. het zijn toch hele andere beesten dan honden.. beetje over en weer plagen hoort er volgens mij bij hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 24-03-15

Reageren op dit commentaar

In het begin toen onze hond er niet meer was ,miste ik wel die wandelingetjes want op den duur sloeg je een praatje met de mensen die ook hun hond uitlieten. En gezien het hier een (nog altijd) rustige wijk is ,moesten we nooit ver lopen om de hond uit te laten en al pratend kwam je te weten dat die mensen niet eens zo ver van je eigen huis woonden. Maar ook onze hond had zijn vrienden en vijanden.

Gepost door: magda | 24-03-15

Reageren op dit commentaar

kat en hond....

niet alleen in de dierenwereld van toepassing

Gepost door: willy | 25-03-15

Reageren op dit commentaar

Zo zijn diertjes...

Gepost door: Flavie | 29-03-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.