10-04-15

Uitnodiging.

Deze morgen in de brievenbus uitnodiging voor de plechtige uitreiking van de Gouden Boekenuil ontvangen.

Dit evenement gaat door op 30 april 2015 in de Koninklijke Vlaamse Schouwburg in Brussel.

Er is een gans programma voorzien, want er is ook een rechtstreekse captatie voor Canvas, dus moet het wel in orde zijn.

Zoals reeds eerder gezegd was ik er twee jaar geleden ook bij en mijn collegaatje die toen bij mij was wou rijden naar Gent (Korenmarkt). De parking was daar vol en dus moesten we uitwijken naar parkeertoren in de buurt. Een ambetante parking, weet ik ook uit ervaring want op elke verdieping kunnen slechts een paar auto's parkeren en dan moet je weer een etage hoger. We waren op het nippertje en dus begon mijn collegaatje lichtjes zenuwen te krijgen. Op een bepaald moment zagen we een klein gaatje naast een paal en ze zou en moest daar in kunnen parkeren. Zo gezegd, zo gedaan. Op een klein krasje op haar zijbumper na waren we content. Vlug op weg naar de feestzaal en toen we daar binnenkwamen bleek de rechtstreekse uitzending reeds begonnen. Via oortjes die verbonden waren met de  security in de zaal werden ze verwittigd dat er nog 2 laatkomers kwamen, de deur werd op een kier gezet en onze plaatsen werden aangewezen. We zaten op het einde van een rij en toen ik met veel vertoon (schoon volk komt altijd te laat) mijn tas naast mij op de grond wou zetten verdween die in de kelders van de feestzaal. Bleek dat er naast de zetels een opening was die rechtstreeks uitgaf op de kelder. Toen met een rood hoofd opnieuw naar de security geweest, die mij verzekerden dat ze na de uitreiking mijn tas zouden gaan zoeken.

Na het officiële gedeelte volgde de receptie met "echte" champagne en een Dj setting.  Gelukkig zag ik al vlug het hoofd van de veiligheid met mijn tas afkomen. Oef was al blij want had toch eventjes getwijfeld of ik die nog zou terugzien.

Tot daar het gebeuren van de vorige keer, dit jaar gaan we ruim op tijd vertrekken zodat we ons niet moeten stressen, het is trouwens Brussel en dat is niet echt mijn habitat. Verder zal de champagnekelk slechts 1 x aan ons mogen voorbijgaan, ten eerste moeten we nog naar huis rijden en ten tweede is het de vooravond van de 10K van Knokke. Mijn gezelschap van die avond is mijn loopmaatje dus zal ik zeker niet in verleiding komen om nog een tweede glaasje te drinken.

Hoeveel tegenslag kan een mens hebben Roepen

uitreiking.png

16:36 Gepost in Blog, Boeken | Permalink | Commentaren (8)

Commentaren

Over pech gesproken... Mimi, toch...
Geniet er dit jaar van !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 10-04-15

Reageren op dit commentaar

Goh, ik hoop uit de grond van mijn hart dat het deze keer beter zal verlopen dan volgend jaar en jij er heel veel plezier aan zal beleven! Ik hoop ook er in en volgend logje een verslag over te lezen Mieke...

Gepost door: gerdaYD | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

Veel plezier op de uitreiking. Dat de beste mag hem winnen.

Gepost door: Gidsjoris | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

We zullen met z'n allen op Canvas kunnen zien of je deze wel op tijd bent gekomen, Mimi. En als ze beelden laten zien van een ietwat chaotische toestand in de kelder, dan weten we nu ook hoe dat komt. :-)
Ik wens je alleszins een avond toe, daar in Brussel.

Gepost door: Fluwijn | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

in de KVS zal dit je niet over komen Mieke..

( en ik kan het weten)..

veel plezier daar

Gepost door: willy | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

Dat avontuur zul je niet vlug vergeten. Het kan nu alleen maar beter gaan! Een fijne avond en geniet er maar van!

Gepost door: magda | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

Hahahaha dat met die tas die naar de kelder ging.. hilarisch! Al maar goed dat je zélf niet door dat gat ging..! :-)))

Gepost door: mizzD | 13-04-15

Reageren op dit commentaar

Dat w weer eens een unieke avond !

Gepost door: Trees | 13-04-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.