11-04-15

Nog 18 dagen.

Nu het verplicht lezen achter de rug is, moet er gestudeerd worden. Nog 18 dagen voor het examen. Het is natuurlijk nog paasvakantie en dan is het nog moeilijk om voluit te gaan, er is altijd wel iets te doen. Volgende week komt Onah 2 dagen logeren en dan is het ook weer makkelijk om cursus aan de kant te leggen en mij met haar bezig te houden. Alle uitvluchten zijn soms goed maar van uitstel kan geen sprake meer zijn.

Ben ondertussen begonnen om het 1e jaar te herhalen want het is toch de bedoeling dat je die elementaire kennis niet vergeet. Sta aan de ene kant verbaasd hoeveel gebaren we al kennen en aan de andere kant word ik chagrijnig als ik merk hoeveel ik ook vergeten ben. Ouder worden is natuurlijk ook een hinderpaal bij het studeren. Alles wordt niet meer zo gemakkelijk gememoriseerd.

cursus 2.jpg

Maar nog niet panikeren, rustig aan verder doen, wil eind van de vakantie klaar zijn met het 1e jaar dan heb ik nog 10 dagen voor het 2e jaar. Als je het zo bekijkt dan ga ik toch een serieus tandje moeten bijsteken.Tong uitsteken.

Nog een druk einde van de maand in het vooruitzicht, 29/04 examen, 30/04 uitreiking Gouden Boekenuil, 01/05 10K in Knokke (waar we ondertussen ook 3 x per week voor trainen).

Ga vanavond kaarsje branden voor dagen van 36 uur, misschien kan dat helpen.

cursus1.jpg

17:05 Gepost in Blog, cursus | Permalink | Commentaren (6)

Commentaren

'k Brandt er ook enkele voor jou, Mimi, in 't kapelletje om de hoek... Misschien helpt het extra, dichterbij..., niet voor dagen van 36 uur, wel omdat het allemaal naar wens zou verlopen. Succes !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

36 h , lijkt me van het goede te veel Mieke...

een héél klein kaarsje dan..

prettig weekend

Gepost door: willy | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

Ik zou ook wel 36 h kunnen gebruiken ,maar toch liever niet. Ik spurt nu al dikwijls mezelf voorbij dan wordt het een complete ramp .
Niet panikeren het zal best meevallen. Maar dat het leren en onthouden niet meer zo vlug gaat als vroeger ,daar kan ik inkomen! Ons hoofd is met de jaren al een encyclopedie geworden en we proppen er alsmaar méér bij!

Gepost door: magda | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

Dagen van 36 uur ik hoop voor jou dat het kaarsje dat aankan

Gepost door: merel | 11-04-15

Reageren op dit commentaar

En zeggen dat we allemaal evenveel tijd hebben!
Maar geef mij 5 minuutjes meer en ik maak er 10 minuten van.
Succes!

Gepost door: Gidsjoris | 12-04-15

Reageren op dit commentaar

Succes!!

Gepost door: Flavie | 12-04-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.