26-04-15

Het loopt in het honderd

Mijn verkoudheid wordt er niet beter op, de hardnekkige hoest blijft me dag en nacht plagen. Na de hoestfles van de apotheek welke weinig of niet helpt ga ik morgen naar de huisarts. Het is vijf voor twaalf, heb deze week al 2 looptrainingen moeten missen, mijn maatje zal er werk aan hebben om mij mee te sleuren komende vrijdag.

Ik vraag hem dus om een paardenmiddel, wil er binnen enkel dagen staan dan maar hopen dat er bij de finish geen dopingcontrole is Knipogen.

paardenmiddel

het paardenmiddel zelfst.naamw.Uitspraak:   ['pardə(n)mɪdəl] Verbuigingen:   paardenmiddel|en (meerv.) radicaal werkend middel dat meestal meer doet dan nodig is om de kwaal of het probleem te verhelpen

Als dat dan niet helpt dan weet ik het niet meer, moet ook nog studeren, dus beste bloggers ik ga er hier een paar dagen tussenuit, zie jullie wel weer.

Dat is dus ook een paardenmiddel maar in een andere context.

 

25-04-15

En nu eentje uit de "nieuwe"doos.

Vandaag heeft onze oudste kleindochter Lena haar eerste communie gedaan.  Ze zag er prachtig uit en hier zie je haar trots poseren met haar broer.

1-Onlangs bijgewerkt17.jpg

Verder nog vermelden dat ze de show gestolen heeft in de kerk tijdens haar interpretatie van het slotlied. Applaus voor Lena. We kijken al uit naar je volgende optreden.

24-04-15

Uit de oude doos.

Was deze morgen aan het kijken in doos met oude foto's toen ik opeens op deze uitkwam.

mooiste.jpg

Deze foto werd genomen in het jaar 1955 ter gelegenheid van de verkiezing van het mooiste meisje van België. Deze wedstrijd werd georganiseerd door het toonaangevende grootwarenhuis "Au Bon Marché" ondertussen opgenomen onder de koepel van Galleria Inno

Ben tot in de finale geraakt maar de mooiste ben ik niet geworden. Weet nog dat ik een tas gekregen heb met alle soorten kleinigheden in. Nu zouden ze dat een goodie bag noemen.

Heb er nu maar een modernere bewerking van gemaakt, popart-style.

mooiste2.png

15:08 Gepost in Blog, Mensen | Permalink | Commentaren (7)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende