15-05-15

Verrassing.

Mijn ventje was vorig weekend vriendin gaan helpen met verhuizen. Geen aangenaam karwei maar extra handen maken het werk sowieso lichter.

Hij was tevreden bij het thuiskomen dat de klus op een goeie manier geklaard was. Vriendin ook tevreden, hoopten wij toch.

Maar de dag erna rond de middag, wie stond hier aan de deur ? Inderdaad de vriendin en wat had ze bij tot ons beider verrassing.

1-Onlangs bijgewerkt24.jpg

Een mooie kist met sublieme inhoud. 6 Flessen heerlijke bordeauxwijn van een fantastisch jaar.

Prachtig toch om te voelen dat je hulp meer dan gewaardeerd werd.

Bedankt hoor en hoop dat je al een beetje gesetteld bent.

Commentaren

Heerlijk inderdaad als je hulp gewaardeerd werd.. en zo wordt dat meer dan duidelijk! :-) Belangeloze hulp wordt alsmaar schaarser, mensen lijken steeds egoïstischer te worden, des te fijner is het te merken dat er toch nog mensen zijn die een handje willen helpen als de nood aan de man is. Laat jullie je die wijn maar goed smaken hoor.. méér dan verdiend!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-05-15

Reageren op dit commentaar

Leuk toch, pakjesdienst !
Ook nog eens dank !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 15-05-15

Reageren op dit commentaar

Je rekent daar niet op en daarvoor bied je ook je hulp niet aan ,maar het is toch een mooi gebaar om zonder woorden te zeggen dat ze de hulp zeer gewaardeerd hebben!

Gepost door: magda | 15-05-15

Reageren op dit commentaar

Dat is fijn!

Gepost door: Flavie | 16-05-15

Reageren op dit commentaar

Wow, dit is beslist geen kattenpis hihi, maar een doos vol heerlijke wijnen en ik denk at die er goed in zullen gaan! Blij dat zijn hulp zo gewaardeerd werd!

Gepost door: gerdaYD | 18-05-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.