27-05-15

Trnd project.

Had mij al een paar keer ingeschreven bij "The Insiders" een site waarbij je kan meewerken aan allerlei projecten vooral proeverijen. Daarvoor moet je lid zijn en een korte selectielijst invullen.  Daarna word je gekozen of niet om mee te werken aan het beoordelen van het product. Heb zo al pizza's van Dr Oetker geproefd, Yoghurtdrinks van Danone, Vanish uitgeprobeerd en kattenbrokjes van Purina One aan de poes ter beoordeling gegeven.

Natuurlijk schrijf je ook vaak in zonder dat je erbij bent.

Onlangs had ik mij ingeschreven op de Nederlandse site van Trnd en bij mijn tweede selectie was ik erbij. Zalando de online webshop uittesten en bekend maken.

1-Onlangs bijgewerkt38.jpg

Vanmorgen het pakketje ontvangen zie hierboven, daarin bevinden zich kortingskaarten van 20% die ik mag aan vrienden en familie uitdelen. Een boekje om je wegwijs te maken op Zalando en ook een boekje die je aantoont hoe je korte verslagjes moet maken van gesprekken met vrienden en collega's over Zalando.  In elk geval een leuk projectje en wat het nog leuker maakt is het feit dat ik als projectmedewerkster een cadeaubon van Zalando gekregen heb van € 25,00 die ik naar eigen goeddunken mag gebruiken.  Heb dus nog nooit geshopt op deze site, het wordt dus een primeur. Heb daar tot op heden niet zo veel vertrouwen in, tijd dus om daar verandering in te brengen.

Aviary Photo_130772037769887401.png

Hou jullie op de hoogte.

Commentaren

wat een verandering van lay- out Mieke..

zelf kan ik niet inloggen op mijn blog, wellicht heeft dit men een software wijziging te maken

groeten

Gepost door: willy | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Oh.. jij hebt de nieuwe decortjes van Skynet al uitgeprobeerd zie ik? heb net als willy nu inlogproblemen, maar die verwachtte ik al.. bij Skynet kunnen ze nooit eens wat nieuws introduceren zónder alle andere (oude) dingen meteen in de war te sturen!
Zalando is voor mij de schoenen- en kledingsite met die vreeeeselijk vervelende reclames.. daar zou ik uit principe al niks kopen hehe.
Maar van die dingen uitproberen, dat doet m'n zussie ook en dan krijg ik er vaak van uitgedeeld.. heb al wasmiddel en smeerkaas uitgeprobeerd hehe. Zelf zou ik niet zo snel aan dat soort dingen beginnen.. aan andere decortjes voor m'n blog ook niet trouwens.. heb al zolang ik blog hetzelfde behangetje, komt de herkenbaarheid van je blog ten goede vind ik.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Ben ook terug naar oude layout overgeschakeld. Was daar vertrouwd mee, vond niet terug wat ik wou in die nieuwe toestanden.

Gepost door: Mieke | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

'k Heb jàààren geprobeerd, Mimi, bij 'The Insiders' en uiteindelijk ben ik eruit gestapt omdat ik er nooit bij was.
Lie(f)s.
@Wel een nieuw kleurtje ?!

Gepost door: Lies | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

wat leuk,
proficiat lekker van genieten hé.

Gepost door: klaproos | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Nu mag je dus daar gaan schoppen ik krijg er dikwijls reclame van op mijn i pad maar heb er nog nooit iets gekocht

Gepost door: merel | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Ik ben benieuwd hoe je het ervan afbrengt !! Maar dat zullen we hier wel vernemen ,veronderstel ik.

Gepost door: magda | 27-05-15

Reageren op dit commentaar

Zelf zou ik dit nooit doen, maar jij hebt er blijkbaar plezier in hé Mieke? Bovendien wordt je er ook nog voor beloond, en dat is lekker meegenomen!

Gepost door: gerdaYD | 28-05-15

Reageren op dit commentaar

Dat is toch niet te geloven, ik geraak weer de ganse dag niet op mijn eigen blog. Skynet leuk hoor !!!

Gepost door: Mieke | 28-05-15

Reageren op dit commentaar

Ja.. dát komt dus door al die nieuwigheden, wat ik al schreef.. als Skynet iets nieuws introduceert heb je er wéken van tevoren en erná last van..! Waarom kon het vroeger toch allemaal zoveel beter gaan..? tóén waren ze nog klantvriéndelijk bij Skynet.. maar dat is helaas allang voltooid verleden tijd!

Gepost door: mizzD | 28-05-15

Zo tof!! Ik heb er wel al veel op besteld, nog nooit problemen gehad!

Gepost door: Flavie | 30-05-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.