31-05-15

Communie Lena.

Lena deed eind april haar communie maar gisteren was er een etentje gepland om haar communie nog een keer te vieren. Ja, ik weet het, lekker eten and me, een onafscheidelijk duo Knipogen.

1-Onlangs bijgewerkt40.jpg

Met de centjes van haar feest heeft Lena gekozen voor een mooie schommel waar zij en haar broer ongelooflijk veel plezier aan beleven. Broer Milo geniet hier van ribbetjes met frietjes (reuze portie voor een goeie eter) Lena mocht voor dessert kiezen en zij ging voor een lekker ijsje in een poezenpot die ze nadien mocht meenemen naar huis.

1-1-Onlangs bijgewerkt41.jpg

De volwassenen werden ook in de watten gelegd, foie gras of garnaalkroketjes, gevolgd door vis met tagliatelli of côte à l'os voor de mannen (natuurlijk) waarna ze niet meer omver gingen vallen. Alles super lekker bereid.

Het was weer een heerlijke avond voor groot en klein en zeker voor het feestvarkentje die zich volledig liet gaan op het springkasteel en andere speeltuigen.

1-Onlangs bijgewerkt42.jpg

30-05-15

Kikkergezang.

Al dagen lang hoor je als je de vijver nadert luid kikkergezang. Ze zijn blijkbaar in hun sas, maar hoe luid ze ook kwaken, de één overstemt met veel plezier de ander, als je nadert wordt het muisstil.

kikker1.jpg

Ik probeer dus al een tijdje met mijn fototoestel in de aanslag de lustige zangers te benaderen. Maar zonder succes. Ze zijn slimmer dan ondergetekende. Heb ze tot nog toe slechts éénmaal lustig zien zwemmen maar toen had ik aan beide handen de kleintjes vast die ook nieuwsgierig in de vijver staarden en mijn camera natuurlijk niet bij.

Ze waren zich wel bewust van de loerende "reuzen" aan de kant en staarden toen met hun bolle oogjes juist boven de oppervlakte. Proberend ons angst aan te jagen Roepen

kikker3.jpg

Ik vermoed dat ze zich amuseren met het verstoppertje spelen en vol van binnenpretjes hun dag verder zetten.

kikker2.jpg

 

29-05-15

Examen

Gisteren toch nog onverwacht examen mogen doen voor mijn cursus "Vlaamse gebarentaal". Daar ik in de examenperiode begin mei net erg ziek was had ik mijn examen gemist. Vond het heel erg maar daar was niks aan te doen. Wist ook nog niet hoe het verder zou aflopen, of ik alsnog getuigschrift ging krijgen op basis van dagelijks werk of dat ik een toelatingsproef ging moeten afleggen om het 3e jaar te starten zonder getuigschrift dan.Huilen.

Eergisteren kreeg ik echter berichtje van de leraar of ik het zou zien zitten om donderdag over de middag examen te komen afleggen, heb geen 2 keer moeten nadenken en heb toegehapt.

Zat er wel mee in omdat het ondertussen een tijdje geleden was en de leerstof alweer een beetje bestoft in mijn hersenen opgeslagen was.

Was erg zenuwachtig maar eenmaal begonnen heb ik gelukkig de rust hervonden. Mocht kiezen uit 3 vragenreeksen en ofwel heb ik de goeie gekozen ofwel ben ik toch nog ietsje slimmer dan ik dacht. KnipogenHet ging heel erg goed, nu nog de resultaten afwachten.

10:16 Gepost in cursus, Mensen | Permalink | Commentaren (15)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende