18-06-15

Het gedroomde paar.

"

Heb jullie tijdje terug laten weten dat ik mocht meewerken aan een Trnd-project, namelijk de website van Zalando helpen bekend maken.

Voor mij was bestellen bij Zalando ook compleet nieuw, het eerste pakketje was er volledig naast, goeie maat (pantalon) maar het model had een groot granny-gehalte dus retour naar Zalando. Geen probleem, gratis retourneren en mijn cadeaubon ging ook terug op mijn rekening gezet worden. Daar niet op gewacht en mooi kleedje besteld, dan maar zonder cadeaubon maar wel met 20% korting. Een paar dagen later kleedje (op een zaterdag, chapeau voor de post) thuisbezorgd. Prachtig stofje, mooie kleuren maar natuurlijk frans modelletje en dus te klein. Die Françaises zijn dan ook" petite " he en ik was lang geleden ook "petite". Grotere maat was uitverkocht, dus opnieuw retour ( ze beginnen mij al te kennen in de post).

Beslist om geen kledij meer te bestellen want mijn model is niet zo makkelijk en ik wil liever direct resultaat in spiegel zien in plaats van op die slanke modellen op de site.

Ondertussen stond het geld van de cadeaubon al terug op mijn rekening en vermits mijn grote liefde (buiten die voor mijn ventje) schoenen is dan maar in die richting geprobeerd.

Had een merk gespot dat mij volledig onbekend was maar waar er sprookjesachtige schoentjes in de collectie zaten. Dan maar opnieuw mijn kans gewaagd, met cadeaubon en mijn 20% extra korting, eigenlijk een koopje. Ze zijn gearriveerd en yes het was liefde op het eerste gezicht. We voelen ons super tot elkaar aangetrokken en dit pakket gaat gegarandeerd niet geretourneerd worden.

irregular.png

Commentaren

Wow ! Mooi ! :-)

Gepost door: onah | 18-06-15

Reageren op dit commentaar

O ik kan best geloven dat je die niet terugstuurt! Als het je maat is houden maar. Ze passen precies bij jou!!

Gepost door: magda | 18-06-15

Reageren op dit commentaar

Super, Mimi ! Sprookjes-schoenen ! En die zooltjes, wahw... !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 18-06-15

Reageren op dit commentaar

en zo zijn je voetjes weer gelukkig

Gepost door: merel | 18-06-15

Reageren op dit commentaar

Het zijn inderdaad sprookjesachtige schoenen die perfect bij je voeten en bij jou passen Mieke! Blij voor je en proficiat met de aankoop!

Gepost door: gerdaYD | 19-06-15

Reageren op dit commentaar

wel iets heel speciaals.
Ziet er goed uit!
Ik heb ook schrik om online te bestellen.
Ze hebben ook de merken niet die ik gewoon ben.
Dus ik zal het bij de traditionele kleinhandel houden wat kledij en schoenen shopping betreft.

Gepost door: pieterbie | 19-06-15

Reageren op dit commentaar

mega !!!!!!!!!!!!!!!!

Gepost door: dini | 19-06-15

Reageren op dit commentaar

Mooi!!

Gepost door: Flavie | 21-06-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.