31-07-15

Terra Promessa.

De logeerweek van Zeno vorige week werd afgesloten met een lekkere pizza. Het Italiaans restaurantje waar we gewoonlijk naar toetrekken was gesloten wegens vakantie en dus werd er eventjes op het internet rondgetoerd voor een alternatief.

Bij keuze nr 5 hadden we eindelijk geluk, de andere waren ook allemaal gesloten tot ergens begin augustus. Maar Terra Promessa, het beloofde land, bleek dan wel een schot in de roos te zijn. Heerlijke krokante pizza met dunne bodem en voorzien van verse toppings. Het enige minpuntje was het lange wachten, nadat we besteld hadden duurde het meer dan een uur eer we voorzien waren, voor een pizza vind ik dat nogal rijkelijk lang.

Maar de wachttijd was vlug vergeten toen we begonnen te eten.

1-Onlangs bijgewerkt116.jpg

Zeno at hem helemaal op, met de handen, pizza in puntjes gesneden mag met de handen gegeten worden vind ik wel al doe ik het zelf nooit, ik hou ervan om elk stukje te snijden en de pizza op die manier te zien kleiner worden. Zeno had zelfs nog een plaatsje over om een "Dame Blanche" te verorberen. Toffe afsluiter.

18:29 Gepost in Blog, Eten, Mensen | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

Hahahaha...dan heeft Zeno zijn buikje wel lekker vol gegeten hoor. Dame Blanche...heerlijk!

Gepost door: Edward McDunn | 31-07-15

Reageren op dit commentaar

Heb afgelopen zondag bij de vrienden in St. Truiden ook een heerlijke pizza op.. een goed adresje hadden ze en het klopte! Gelukkig hoefde vriendin geen uur te wachten.. dat vind ik ook wel behóórlijk lang hoor! maar wie weet waren er daar ook veel afhalers omdat alle pizzeria's in de buurt klaarblijkelijk met vakantie waren? In ieder geval heeft het gesmaakt.. en ja, ik eet de pizza als ie al in puntjes gesneden is ook met m'n handen hoor.. behalve als de topping daarvoor te zwaar is en eraf dreigt te vallen.. dan komt het bestek er aan te pas hehe.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 31-07-15

Reageren op dit commentaar

Terra Promessa daar zou ik ook niet voorbijlopen Mieke...

en Zeno lijkt me een "grote eter"..

groeten

Gepost door: willy | 31-07-15

Reageren op dit commentaar

Al met al goed afgelopen. Maar een uur wachten voor een pizza is rijkelijk lang! Misschien teveel bestellingen aan huis te leveren.

Gepost door: magda | 31-07-15

Reageren op dit commentaar

Goeie eter hé, Mimi, allee... drie goeie eters... !
Dat uurtje wachten was lang...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 31-07-15

Reageren op dit commentaar

Met de handen eten... zou hij wel vaker doen... Zoals onlangs: een croque boum-boum ! Dan toch hem geadviseerd om mes en vork te gebruiken !

Gepost door: Trees | 01-08-15

Reageren op dit commentaar

een uur wachten vind ik te veel voor om het even wat, niet alleen voor pizza.
Gelukkig was ie dan nog lekker.

OT: ik vond de beklimming van Mount Snowdon best meevallend, toch zeker via de Ranger Path. Andere paden heb ik niet geprobeerd.

Gepost door: pieterbie | 01-08-15

Reageren op dit commentaar

Een uur wachten op een pizza is inderdaad heel lang, maar als die zo lekker is als je beweert, dan was dat wel de moeite van het wachten waard. Heerlijk is het om je Zeno zo te zien genieten door middel van je knappe foto's Mieke, bedankt om dit met ons te delen!

Gepost door: gerdaYD | 01-08-15

Reageren op dit commentaar

Mmm pizza... zo lekker!

Gepost door: Flavie | 02-08-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.