07-08-15

Ben er weer ingetrapt.

Begin van het voorjaar was ik met mijn schoondochter naar de Goed Gevoel beurs geweest, de lezers van mijn blog zullen zich dit misschien nog herinneren. Buiten het kunnen volgen van workshops, het luisteren naar de verhalen van gezondheidscoaches en dergelijke, kan je daar ook veel proeven en worden er ook allerhande dingen verkocht gaande van schoonheidsmiddelen over zoetigheden, sterke dranken, lekkere broodjes, pasta's enz.

Tussen al deze dingen stond een heel klein kraampje met allemaal glazen potjes gevuld met aromatische oliën die elk hun eigen doel dienden. Er waren aroma-therapiën voor verschillende kwaaltjes of ongemakken, zo ook voor anti-snurk. Dat waren telkens 3 potjes die je 's avonds een half uurtje voor het slapen gaan diende open te zetten in de slaapkamer. Het trio bestond uit Marjolein, eucalyptus en den. Ik veronderstelde dat die aroma's eventueel de neus zouden openzetten of wat dan ook om het ademhalen te vergemakkelijken zodat er niet meer gesnurkt zou worden. Niet dat ik zo'n zweverig type ben en mij alles laat aansmeren maar die verkoper was een heel rustige man die daar totaal geen reclame stond te maken maar hij leek mij heel betrouwbaar en wat de doorslag gaf was het feit dat er een garantie op was, als je binnen de 14 dagen niet tevreden was je hem een seintje mocht geven en je je geld terugkreeg.

sara d.jpg

Heerlijke aroma's bij het slapengaan, daar niet van maar het gewenste effect werd niet bereikt. Dan maar de verkoper opgebeld om hem het "heuglijke" nieuws mee te delen , natuurlijk voice mail maar wonder boven wonder binnen het uur werd ik opgebeld. Hem uitgelegd hoe de vork aan de steel zat en hij maakte daar totaal geen probleem van. Ik moest via sms mijn naam , adres en telefoonnummer doorsturen en de vermelding "anti-snurk" hij zou dan als hij in de streek was de potjes komen ophalen.

We zijn goed 4 maanden verder en na verschillende telefoontjes met de persoon in kwestie en evenveel beloftes van ophaling staan die potjes hier te "verstoffen". Omdat ik het nu toch beu ben en er duidelijk op hun documentatie staat "niet tevreden-geld terug" gooi ik het hier op de blog.

Perfume Sara D. is niet eerlijk in de behandeling van klachten van haar klanten. Mocht dit eventueel toch nog opgelost worden dan zal ik de eerste zijn om dit hier ook duidelijk op te geven.

Ik was al heel voorzichtig om zo'n dingen aan te kopen maar nu doe ik dit dus echt nooit meer.

Commentaren

Het gebeurd telkens weer hoor, niet iets om je voor te schamen, het overkomt je natuurlijk nooit weer.

Gepost door: Edward McDunn | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

Dat is natuurlijk de helft van z'n 'reclame'.. die rustige anti-reclame-makende aanpak, alsof het iets heel serieus is.
Maar ik zou inderdaad wellicht ook gedacht hebben dat het logisch klonk.. dat die stoffen de neus verder open zouden zetten en zo het snurken zouden verminderen. Maar aan de andere kant: als het zó gemakkelijk was, zou dat spul allang commercieel een succes geworden zijn hè, dan hoefden er geen mannen op beurzen heel onopvallend mee te staan om het verkocht te krijgen.
Ach, iedereen trapt weleens in dat soort dingen.. en dat weten die oplichters maar al te goed. ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

Durft mij ook voorvallen, Mimi...
'Niet tevreden, geld terug' -> eens tot daar rijden, uit principe... ?!
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

niet tevreden , geld terug....

ik vrees dat er weinig zijn, die dit doen..

en deze dus ook niet

groeten

Gepost door: willy | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

Ik denk dat je zult moeten berusten in het feit dat het een reclame stunt was en dat je je geld niet zult terugzien. Ach gebruik het dan maar om je huis lekker te laten geuren door het te laten verstuiven op een potje waaronder je een theelichtje laat branden!

Gepost door: magda | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

Zou mij kunnen overkomen hoor.

Gepost door: Merel | 07-08-15

Reageren op dit commentaar

Die les heb ik ook al geleerd! Nooit koop ik nog iets wat zogezegd een wondermiddel 'tegen' zou zijn. Begrijpelijk dat je kwaad bent. Eén voordeel, zoals Magda al schreef, de inhoud van de potjes ruikt lekker, gebruik ze als geurpotjes voor in huis. Komt die man er alsnog om (wat heel twijfelachtig is) dan hebben jullie er toch nog wat deugd van gehad :D

Gepost door: bea | 08-08-15

Reageren op dit commentaar

dat is inderdaad helemaal niet netjes.
bedankt dat je dat deelt.
die remedie moet ik dus alvast niet proberen.

Gepost door: pieterbie | 08-08-15

Reageren op dit commentaar

Tja, men probeert het telkens weer een ander op te lichten en soms trapt men daar in, je mag nog zo intelligent zijn zoals jij, op en onbewaakt ogenblik heeft men het zitten. Ik vrees dat jij met die potjes zal blijven zitten Mieke, jammer genoeg.
Maar laat het geen beletsel voor je zijn er een mooi, zomers weekend van te maken hé!

Gepost door: gerdaYD | 08-08-15

Reageren op dit commentaar

Is mij ook al overkomen... en we zijn zeker niet de enigen...

Gepost door: Flavie | 08-08-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.