05-10-15

Nog eentje...

Nu nog een laatste gerechtje van de eerste doos van Hello Fresh. Het bleek een vegetarisch gerecht te zijn en daar wij toch ons dagelijkse portie vlees of vis nodig hebben Schamen heb ik het een persoonlijke touch gegeven.

Ik kan nu al meegeven dat het heerlijk was maar het enige minpuntje naar mijn persoonlijke mening is het feit dat de bereidingstijd (voorbereiding inbegrepen) een vol uur in beslag neemt en dus niet meer zo geschikt is voor mensen die na het werk een maaltijd willen op tafel toveren. Voor mij maakt dat nu uiteraard niet meer zo veel uit.

Van een aubergine dienden er eerst dunne plakken gesneden te worden die je dan op de grill roostert, oprollen en opvullen met kropsla, Grana Padana, en vinaigrette.

Dan walnoten roosteren en fijnhakken, de rest van de aubergine bakken in blokjes in olijfolie, daar heb ik gehakt aan toegevoegd, walnoten toevoegen, de rest van de kaas, 3 eetlepels volle room en gekookte volkoren fusilli.

1-Onlangs bijgewerkt135.jpg

De rest van de sla werd gemengd met de rest van de vinaigrette (sidedish) en dan leg je op je bord eerst het gebakken mengsel en daarbovenop de courgetterolletjes.

Een beetje gastronomie op een doordeweekse dag.

1-Onlangs bijgewerkt136.jpg

De aandachtige lezer en/of kijker zal waarschijnlijk terecht opgemerkt hebben dat ik hier schrijf over aubergine daar waar het in feite courgette was. Mijn excuses, de rest van het gerecht klopt wel.

Commentaren

Hmm.. zo'n rolletje vind ikzelf er dan weer een beetje over.. ik zie dat in een rstaurant ook niet graag op m'n bord komen trouwens, van die 'frutsels'. En aubergine is hier ook absoluut geen favoriet eten. Dus deze had ik overgeslagen hahahaha oh nee, dat kan dus niet! ;-)))
Jij kunt dan nog zelf er een twist aan geven.. ik ben zó'n slechte kokkie.. ik zou dat niet kunnen verzinnen hoor.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Als één of andere topchef jouw logjes volgt, Mimi..., krijg je een sterretje !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Dat ziet er toch lekker uit hoor, en het zal best wel gezond zijn.

Gepost door: Edward McDunn | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Ik weet eigenlijk niet of ik dat Hello Fresh wel wat zal vinden. Ik heb al verschillende keren zo kaart gehad waarmee ik de eerste box gratis kunt krijgen. Tot nu toe heb ik er nog steeds van afgezien.

Gepost door: Noortje | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Een beetje gastronomie moet zeker kunnen, Omimieke, ook op een doodgewone maandag. Dit ziet er alleszins lekker uit.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Lekker ziet het er uit en het oogt mooi, eten doen we tenslotte ook met de ogen ;-) Inderdaad wel veel werk als je het 's avonds nog al moet doen als werkende mens, van mij mag het dan ook wat sneller gaan om iets op tafel te toveren :-)

Gepost door: bea | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

Het resultaat mag er zijn maar inderdaad wat bewerkelijker als je dat allemaal na je werk nog moet doen. Dan moet je er bij denken dat je de ingrediënten al bij mekaar hebt en daarmee heb je toch ook tijd uitgespaard. Ik zou er zoals jij ook een eigen twist aan geven ;-).

Gepost door: magda | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

gastronomie op maandag..

dat mag ook wel eens Mieke..

prettige avond

Gepost door: willy | 05-10-15

Reageren op dit commentaar

tja, misschien een uur werk, maar het resultaat mag wel gezien worden. en hopelijk ook gesmaakt.
Lijkt aan te slaan deze trend, vriend van mij wist mij te vertellen dat hij vanavond maar tot bij mij kan geraken nadat zijn eten geleverd werd.

Gepost door: pieterbie | 06-10-15

Reageren op dit commentaar

Zelf ben ik geen vegetariër net zoals jullie blijkbaar. Maar zo nu en dan een stukje vlees laten is goed voor de dieren, én ook voor de mens, want in feite hebben we dat niet echt nodig hé Mieke?
Een lekker recept schotel je ons hier voor, bedankt!

Gepost door: gerdaYD | 06-10-15

Reageren op dit commentaar

Ziet er lekker uit

Ik heb juist weer woordjes geprogrammeerd voor woensdag nu nog eventjes heel rustig aan genieten

Gepost door: Merel | 06-10-15

Reageren op dit commentaar

Ziet er lekker uit...

Gepost door: Flavie | 08-10-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.