11-10-15

Smullen maar.

Met een leuk herfstzonnetje dat door de ramen naar binnen scheen, was de link naar zonnige oorden en dan heel specifiek Italië nooit ver weg.

Dus kalfsschenkel uit de vriezer gehaald en een osso-buco klaargemaakt. Het vraagt wel een beetje tijd maar eens alle voorbereidingen gemaakt is het nog enkel afwachten, want dit stukje heerlijk vlees heeft wel een tijdje nodig om op het gemak te sudderen.

's Avonds aan tafel was het heerlijk genieten, de osso-buco met tagliatelli en een lekker Italiaans wijntje. Is de herfst volop buiten aan haar intrede bezig, binnen was het nog lekker zomer op ons bord.

1-2015-101.jpg

14:52 Gepost in Blog, Eten | Permalink | Commentaren (7)

Commentaren

Dat zit er bijzonder smakelijk uit hoor, ik krijg er trek van.

Gepost door: Edward McDunn | 11-10-15

Reageren op dit commentaar

Mjam mjam mjam.. en niet eens uit die doos hè! :-))) Lekker zelf bedacht allemaal.. smaakt het vast nóg beter! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-10-15

Reageren op dit commentaar

dat was puur genieten Mieke

fijne zondagavond

Gepost door: willy | 11-10-15

Reageren op dit commentaar

Dat zal gesmaakt hebben, Mimi !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 11-10-15

Reageren op dit commentaar

als dat niet genieten is.
groot gelijk!

Gepost door: pieterbie | 12-10-15

Reageren op dit commentaar

Lover het was lekker , lekker uw osso buco .

Gepost door: jacky | 12-10-15

Reageren op dit commentaar

Goh Mieke, zelf kan ik niet klagen met een goede kok als mijn Lafla, maar jij slaagt er ook perfect in zo'n lekker stukje vlees mét tagliatelle klaar te maken! Bovendien weet je het daarbij ook zo mooie op een foto te presenteren dat het water me in de mond komt!
Fijne nieuwe week meid...

Gepost door: gerdaYD | 12-10-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.