30-11-15

Hij was weer present.

Zoals elk jaar rond deze tijd werd hij weer verwacht. De goede, lieve Sint met zijn pieten. Al van in de voormiddag waren de vrijwilligers in de weer om de zaal aan te kleden en de tafels te dekken. Het ziet er nog een beetje leeg uit maar straks komen de kindjes met hun mama's en papa's om de Sint te verwelkomen.

1-Onlangs bijgewerkt160.jpg

Rond half drie begon de ruimte vol te lopen met enthousiaste kindjes en hun gevolg. De Sint was natuurlijk het belangrijkste van de middag maar de brave man kan natuurlijk niet overal op hetzelfde moment zijn dus werd er eventjes gewacht maar niet getreurd, niemand verveelde zich. Er was een heel leuke clownsact voorzien die door iedereen groot en klein gesmaakt werd. Er werd ook een liedje en dansje aangeleerd zodat later het hoofdpersonage in stijl kon ontvangen worden.

4-Onlangs bijgewerkt161.JPG

Ook voor wie honger en dorst had werd er gezorgd, Er werden verse pannenkoeken gebakken de Fristi, chocolademelk voor de kleintjes en koffie voor de ouders ontbraken ook niet.

1-Onlangs bijgewerkt162.jpg

Commentaar verwacht ik wel want ja ik heb weer pannenkoeken gegeten en het zou zonde geweest zijn om dit aan onze neus te laten voorbijgaan.

1-Onlangs bijgewerkt163.jpg

Toen was eindelijk het moment daar dat de Sint verscheen toegejuichd door groot en klein met voor elk een lieve groet en vooral voor elk kind een cadeautje aangepast aan hun leeftijd. Dit was alvast een voorsmaakje want ben ervan overtuigd dat er de komende dagen nog veel pakjes zullen volgen. Tenminste voor wie braaf geweest is.

1-Onlangs bijgewerkt164.jpg

Commentaren

Zo'n Sinterklaasfeest blijft toch leuk. Voor jong en oud :-)

Gepost door: Zij | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

Commentaar?? Van mij zou je commentaar gekregen hebben had je geen pannenkoek gegeten :D Ze zien er heerlijk uit en dat bolletje ijs en geutje chocolade....geschift om zoiets te weigeren.
Prachtig zo'n sinterklaasfeest, een genot voor klein en groot.

Gepost door: bea | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

Een erg leuk verslag met mooie foto's hoor Mieke. Het was behoorlijk druk zo te zien. Zo'n pannenkoek met ijs en chocolade lust ik ook wel, en dat mag voor een keer best wel.

Gepost door: Edward McDunn | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

een gezellige drukte Mieke....

en die pannenkoeken.. de Sint zal je het jou wel vergeven hebben...

groeten

Gepost door: willy | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

Gezellig samen zijn en iedereen genieten: buiten is het toch geen weer om een hond door te jagen (hihihi) En die pannenkoek met ijs en chocolade ,mjammie.

Gepost door: magda | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

Commentaar... van mij ?! Nee, Mimi, 'k ben vaak even schuldig...
Super-ontvangst daar ter plekke !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 30-11-15

Reageren op dit commentaar

Ooo, wat leuk, zo'n feest zullen die kinderen beslist niet vergeten!
Het mag beslist wel in deze barre tijden dat die pagadders eventjes het leed van we wereld, waar ook zij mee geconfronteerd worden kunnen vergeten én in een heerlijk sprookje mogen geloven... al is het jammer genoeg de wereldvrede niet.

Gepost door: gerdaYD | 01-12-15

Reageren op dit commentaar

De Sint is een heilige, Omimieke en heiligen kunnen in theorie overal tegelijk aanwezig zijn. Da"s een fluitje van een cent voor zo'n heilige. Maar tja, de Sint wordt een dagje ouder hé ?
Gelukkig konden jullie tijdens het wachten lekkere pannenkoeken smullen.
Groetjes !

Gepost door: Fluwijn | 01-12-15

Reageren op dit commentaar

het zou zeker zonde geweest zijn om dat aan je neus te laten voorbij gaan.

Gepost door: pieterbie | 01-12-15

Reageren op dit commentaar

Oh handig, zoveel pannenkoeken tegelijk te kunnen bakken! Heb hier weleens een pancake-inn gehouden en toen stond ik in de keuken te tobben met twee koekenpannen..! hahahaha!
Altijd leuk hè, het grote kinderfeest.. superleuke foto's! Doet me terugdenken aan m'n tijd als peuterleidster hehe.. moest elk jaar bij de Sint op schoot komen.. de arme oude man liep er dagen later nóg moelijk van..! ;-)
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 02-12-15

Reageren op dit commentaar

Zo'n fijne gebeurtenis voor de kleinsten onder ons...

Gepost door: Flavie | 06-12-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.