19-01-16

Met onze voetjes...

onder tafel en genieten maar. Vorige week vrijdag werd er zoals elk jaar een speciaal menu op de werkplek voorzien om het nieuwe werkjaar op en aangename manier in te zetten.

Het was echt weer een menu om "U" tegen te zetten, onze chef(fin) is dan ook een ware kunstenares in haar keuken.

Was een beetje van mijn melk en heb vergeten een fotootje van het voorgerecht te nemen. Had verwacht van dit niet lekker te vinden omdat het "gekonfijte eendenmaagjes" waren, had dit nog nooit gegeten en het idee trok me niet echt aan. Maar tot mijn verwondering was dit heerlijk, de eendenmaagjes werden vergezeld van klein gebakken spekblokjes, sla, frambozen en een vinaigrette van rode vruchten. Jammie....

1-Onlangs bijgewerkt207.jpg

Het hoofdgerecht was lengfilet met groentjes en quinoa, gevolgd door een reconstructie van een groene appel. Gewoonweg zalig. De afwezigen hadden weer eens ongelijk.

Commentaren

Dat ziet er heel fraai en lekker uit, leuk dat ze dat doen hoor.

Gepost door: Edward McDunn | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

Mmm..., laat maar komen, Mimi...
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

zo zie je maar dat je nooit te oud bent om iets nieuws te leren eten en dan nog lekker te vinden ook !!

Gepost door: magda | 19-01-16

Reageren op dit commentaar

Ziet er lekker uit

Gepost door: Kristof | 20-01-16

Reageren op dit commentaar

dat ziet er weer heerlijk uit Mieke

Gepost door: willy | 20-01-16

Reageren op dit commentaar

Dat ziet er lekker uit!

Gepost door: Jolet | 20-01-16

Reageren op dit commentaar

Ziet er lekker uit!

Gepost door: Flavie | 20-01-16

Reageren op dit commentaar

Heb eens kalkoenmaagjes op (zaten door een salade) en vond dat ook heel lekker.. zo zie je maar.. éérst proeven, dan oordelen! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-01-16

Reageren op dit commentaar

ik ben persoonlijk ook geen zo'n liefhebber van ingewanden.

Gepost door: pieterbie | 21-01-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.