30-04-16

Moment van de waarheid.

Nadat ik vorig voorjaar heel veel last had van mijn luchtwegen heb ik mijn ambities moeten opgeven om de Knokke 10K editie 2015 te lopen. Ook dit jaar was het meer niet dan wel gaan lopen. Maar op een gegeven moment in maart 2016 werd ik door mijn loopmaatje wakker geschud en trokken we weer 3 keer per week onze loopschoenen aan. Ik begon er weer plezier in te krijgen en een 3-tal weken terug kwam het snode plan in ons op om dit jaar toch weer mee te doen aan Knokke 10K.

Het enige probleem was een beetje de tijdsdruk, we hebben op amper 4 weken onze afstand van 5 naar 10km verlegd en hopen er nu toch min of meer klaar voor te zijn.

Onze enige doelen zijn :

- er plezier aan beleven

- de wedstrijd samen uit te lopen.

Tijd interesseert ons niet zelfs al komen we buiten de tijd aan, het zal ons worst wezen.

knokke.png

Nu nog hopen dat de beentjes morgen meewillen.

10:32 Gepost in Blog, Running | Permalink | Commentaren (10)

28-04-16

Traktatie.

Februari was de maand waarin mijn ventje jarig was en ook de collega's waren hem niet vergeten. De "meisjes" van het onthaal hadden hem een ontbijtbon van Vivabox cadeau gedaan. Deze hebben wij deze week "verzilverd".

Aviary Photo_131063213560087792.png

Een leuk adresje " 't eekhoutje" in Brugge waar je naast ontbijten, ook lekker kan lunchen en in de namiddag pannenkoek of andere zoete versnaperingen kan nuttigen.

We werden weer uitzonderlijk verwend, vers geperst fruitsap, pistolets en boterkoek, kaas en ham, zacht gekookt eitje en verse yoghurt met vers fruit bovenop. Wij hebben weer ons buikje rond gegeten en het middageten hebben we dan maar overgeslagen.

24-04-16

Is koffie dan toch geen koffie ?

Op een wispelturige zondagnamiddag zittende in mijn zetel, mijn ene oog gericht op het televisiescherm waar de moedige fietsers vechten tegen de grillige natuur, sneeuw en regen bij "Liège-Bastogne-Liège", mijn andere op het scherm van mijn pc om nog eens een logje te plaatsen op mijn blog en ondertussen genietend van een lekker kopje koffie.

Deed er mij aan denken dat wij tijdens onze trip naar Venetië tijdens de maand februari ook vaak van dit goddelijke vocht hebben genoten.

Het overbekende Caffè Florian hebben wij aan ons voorbij laten gaan, we hebben er wel een foto van genomen maar de koffie aan €15,- hebben wij niet geproefd.

1-2016-0289.jpg

Foto was totaal niet scherp want er staat daar steevast een rij wachtenden die geduldig hun beurt afwachten om binnen te kunnen en dat aan die prijs ! Heb dan ook een foto van de voorgevel van dit beroemde etablissement van het net gehaald voor diegenen die het niet kennen.

thD48MBHYY.jpg

Wij kozen voor een nieuwe zaak "Barosso" genaamd, waar we konden genieten van een lekker kopje voor de zeer democratische prijs van € 1,-.  En smaken dat het deed, op vakantie kan altijd iets meer maar er zijn grenzen.

1-2016-0290.jpg