15-05-16

Proeven en keuren.

Heel veel mensen kennen de website van "The insiders" waarbij je je voor elke campagne kan inschrijven. Meestal gaat het dan om producten die je ofwel kan proeven vb pizza's ofwel kan gebruiken in het huishouden vb wasproducten ofwel in de badkamer vb douchegel. je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of de fabrikanten nemen deze firma in de arm teneinde testers te verzamelen die dan gedurende enkele weken hun bevindingen moeten posten op de site en ook de commentaren van degenen aan wie ze de stalen uitdelen doorgeven. Heb mij daar ook al vaak voor ingeschreven maar de laatste tijd val ik meestal uit de boot, in het verleden heb ik echter al Dr Oetker, Petit Marseille, Vanish en nog andere producten die me nu niet direct te binnen schieten kunnen uitproberen, dit met wisselend succes.

Vorig jaar had ik een andere website ontdekt nl. Trnd die zich ook met soortgelijke zaken bezighouden. Had mij toen ingeschreven voor de campagne van Zalando waar ik ook mocht aan deelnemen. Het was voor mij wel leuk omdat ik anders waarschijnlijk nooit zou gekocht hebben in zo'n webshop maar daar ik toen cadeaubon + kortingsbonnen kreeg heb mij toen toch gewaagd eraan. Uiteindelijk na 2 maal retourneren (ook die kant van de zaak werd dus met succeswink door mij onderzocht) was ik een leuk paar schoenen rijker.

Deze lange inleiding om te zeggen dat Trnd een nieuwe campagne heeft opgestart. Maes Radler, het bier met fruitsmaak aan toegevoegd.

maes.JPG

Zo ziet mijn koelkast er nu uit, gevuld met blikjes Maes Radler in 4 smaken. citroen, pompelmoes, limoen-cactus deze bevatten allemaal 2% alcohol en dan nog een 4de terug citroen maar met 0% alcohol.

In het pakket zaten 24 blikken, 8 degustatiebekertjes, 1 frisbee, 10 kortingsbonnen voor de vrienden en liefhebbers, boekje om je bevindingen in te vullen.

Maes jr.jpg

Met het warme weer vorige week had ik al heel vlug een proefkonijntje gevonden en hij "moest" eerst poseren vooraleer hij toestemming kreeg om te drinken vandaar de tong. Santé allemaal.

09:15 Gepost in Blog, Ontspanning | Permalink | Commentaren (9)

Commentaren

Alvast 'santé', Mimi ! Leuk om te 'krijgen' !
Lie(f)s.

Gepost door: Lies | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

Radler met een fruitsmaak is best lekker hoor. Veel plezier met je nieuwe stappers Mieke!

Gepost door: Edward McDunn | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

schoenen van Zalando .. helemaal niet mis MIeke

op jullie gezondheid met Maes Radler..

prettige zondag

Gepost door: Willy | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

En vind hij het lekker
Schoenen zou ik nooit online kopen want ik heb zo moeilijke voeten

Gepost door: Merel | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

Duidelijk niets mis met Zalanda hier.
Maes Radler heb ik nog niet geproefd.

Gepost door: Gidsjoris | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

haha die laatste foto!

Gepost door: cuisine celine | 15-05-16

Reageren op dit commentaar

Mijn jongste zussie doet ook mee aan zo'n site.. en ik krijg dan de dingen om méé te testen hehe.
Wel erg dat je je man zo lang liet wachten voor een fotootje hoor. Maar ik moet niks zeggen.. wij hebben weleens schade aan een splinternieuwe auto gereden omdat ik een fotootje voor het blog wilde..! hahahahaa!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 16-05-16

Reageren op dit commentaar

Dat was alvast een serieus proefpakket en eentje waar je naar hartelust kon van genieten! Bier met fruitsmaak vind ik toch een vreemde combinatie. Maar ja ik heb het dan ook nog niet geproefd hé !

Gepost door: magda | 17-05-16

Reageren op dit commentaar

haha, wasproducten ga ik toch niet proeven, hoor.

Gepost door: pieterbie | 21-05-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.