17-05-16

Een snoepweekje.

Een paar weken terug opeens beslist om er enkele dagen op uit te trekken, niet ver maar toch vakantiegevoel en dus kozen we voor Cadzand-Bad.

We huurden een huisje in Noordzeeresidence Cadzand, een heel mooi park met aparte huisjes, groot en klein. Het park is super proper, de mensen aan het onthaal heel erg vriendelijk en het is een park waar je zowel welkom bent met en zonder kinderen en met en zonder huisdier. Lewis was dus ook in zijn schik.

cadzand.jpg

Mooie, rustige omgeving en we hadden geluk, een week vol zon met slechts 1 voormiddag wat miezerige regen. Het was genieten met volle teugen.

15-05-16

Proeven en keuren.

Heel veel mensen kennen de website van "The insiders" waarbij je je voor elke campagne kan inschrijven. Meestal gaat het dan om producten die je ofwel kan proeven vb pizza's ofwel kan gebruiken in het huishouden vb wasproducten ofwel in de badkamer vb douchegel. je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of de fabrikanten nemen deze firma in de arm teneinde testers te verzamelen die dan gedurende enkele weken hun bevindingen moeten posten op de site en ook de commentaren van degenen aan wie ze de stalen uitdelen doorgeven. Heb mij daar ook al vaak voor ingeschreven maar de laatste tijd val ik meestal uit de boot, in het verleden heb ik echter al Dr Oetker, Petit Marseille, Vanish en nog andere producten die me nu niet direct te binnen schieten kunnen uitproberen, dit met wisselend succes.

Vorig jaar had ik een andere website ontdekt nl. Trnd die zich ook met soortgelijke zaken bezighouden. Had mij toen ingeschreven voor de campagne van Zalando waar ik ook mocht aan deelnemen. Het was voor mij wel leuk omdat ik anders waarschijnlijk nooit zou gekocht hebben in zo'n webshop maar daar ik toen cadeaubon + kortingsbonnen kreeg heb mij toen toch gewaagd eraan. Uiteindelijk na 2 maal retourneren (ook die kant van de zaak werd dus met succeswink door mij onderzocht) was ik een leuk paar schoenen rijker.

Deze lange inleiding om te zeggen dat Trnd een nieuwe campagne heeft opgestart. Maes Radler, het bier met fruitsmaak aan toegevoegd.

maes.JPG

Zo ziet mijn koelkast er nu uit, gevuld met blikjes Maes Radler in 4 smaken. citroen, pompelmoes, limoen-cactus deze bevatten allemaal 2% alcohol en dan nog een 4de terug citroen maar met 0% alcohol.

In het pakket zaten 24 blikken, 8 degustatiebekertjes, 1 frisbee, 10 kortingsbonnen voor de vrienden en liefhebbers, boekje om je bevindingen in te vullen.

Maes jr.jpg

Met het warme weer vorige week had ik al heel vlug een proefkonijntje gevonden en hij "moest" eerst poseren vooraleer hij toestemming kreeg om te drinken vandaar de tong. Santé allemaal.

09:15 Gepost in Blog, Ontspanning | Permalink | Commentaren (9)

13-05-16

Nieuw leven

in onze vijver. Moeder eend heeft weer een ganse bende kleintjes op de wereld gezet. 10 stuks om precies te zijn.

Fantastisch om ze te zien achter elkaar waggelen, maar daar kreeg ik ze niet op de foto, hoe stil ik ook stapte, ze had mij telkens gehoord en als een echte schooljuf deed ze haar kleintjes vlug in de pas lopen, weg van die stoute mevrouw met haar fototoestelletje.

Maar de volgende avond zaten ze allemaal stilletjes heel dicht bij elkaar tussen de waterplanten in de vijver en toen was ze blijkbaar meer op haar gemak, ik vermoed dat ze wist dat ik toch niet kan zwemmen.

eendjes1.JPG

eendjes5.JPG

eendjes4.JPG

Hoop nu dat noch de reiger, noch de stoute witte kater slechte bedoelingen hebben.

18:44 Gepost in Blog, natuur | Permalink | Commentaren (11)