14-04-16

Stijve nek

Het is weer een tijdje geleden dat ik nog iets gepost heb over onze reis naar Venetië. Tijdens ons bezoek aan het Dogenpaleis was er zoveel te zien dat wij geen ogen genoeg hadden. Links, rechts, voor en achter maar ook boven ons hoofd waren prachtige dingen te zien.

1-2016-0285.jpg

Hierboven zie je het plafond van de "Gouden trap". De sculpturen zijn helemaal met bladgoud ingelegd.

1-2016-0286.jpg

1-2016-0287.jpg

1-2016-0288.jpg

Nogal bombastisch allemaal maar natuurlijk heel kenmerkend voor de tijd waarin dit gebouw werd geconstrueerd.

11-04-16

In volle actie.

Het is nu ongeveer 1 jaar dat Lewis bijna elke zaterdag gaat trainen in de flyballclub. Hij vindt het ongelooflijk plezant en omdat ik weet hoe hij geniet ga ik er in weer en wind, maar ook op zonnige dagen naartoe.

Het is natuurlijk niet mogelijk om te trainen en dan ook nog eens foto's te maken. Wat al helemaal moeilijk is, is het feit dat die hondjes dan ook nog eens zo vlug komen aanrennen dat het quasi onmogelijk is om ze goed voor de lens te krijgen.

Vorige zaterdag echter was mijn probleem opgelost, Alain, de huisfotograaf was aanwezig en heeft een paar plaatjes van Lewis in actie geschoten.

Lewis4.jpg

Lewis2.jpg

Lewis1.jpg

Lewis3.jpg

Lewis, mijn atleet in de dop.

18:57 Gepost in Lewis | Permalink | Commentaren (14)

08-04-16

Hij doet het...

Mijn amarillys-knol welke ik een ganse winter heb laten rusten, de knol gepeld, verse potaarde gegeven, wortels laten trekken, heeft mij zijn dank betuigd door weelderig te gaan opschieten en sinds vandaag zijn bloem te ontvouwen.

ama.JPG

Zo zag hij er eergisteren uit.

ama2.JPG

En zo vandaag. Prachtig toch.