06-04-16

Vrolijk.

Op paaszondag werden we verrast met een heel leuk cadeautje. 2 prachtige paddenstoelen sieren nu ons mini-tuintje. Met het zonnetje erop staan ze te blinken dat het een lieve lust is.

paddenstoel.JPG

Bedankt voor deze leuke attentie.

03-04-16

Onder een goed gesternte.

De 100ste editie van de Ronde van Vlaanderen is gestart onder een heerlijke zon. Daar waar het deze morgen vroeg eerder nog bewolkt en grijs zag kwam het felbegeerde zonnetje volop stralen op het moment dat de renners vertrokken.

Ben eventjes de sfeer gaan opsnuiven, is altijd een hele belevenis, mijn hart gaat bonzen als ik eerst al de karavaan zie voorbijrijden en dan komen de renners. Telkens weer een hoogtepunt als ik ze zo zie voorbij flitsen.

ronde2.jpg

De helikopter cirkelt boven de hoofden enerzijds om het parcours te overschouwen, anderzijds om beelden te schieten voor de uitzending. Wuiven maar, wie weet komen we op tv ?

ronde1.jpg

Iedereen paraat, motards, volgwagens en hulpdiensten.

ronde3.jpg

Maar het zijn deze benen die het gaan moeten doen. Succes jongens!!

01-04-16

Lekker en gezond.

Was weer tijdje geleden dat ik hier nog een "lekker bordje" geplaatst heb. Deze keer is het tonijnsalade, maar geen tonijn uit blik, wel de verse die kort werd aangebakken vergezeld van een heerlijke salade met boontjes en krieltjes.

tonijnsalade.JPG

Ziet dat er niet jammie uit ?

13:13 Gepost in Blog, Eten | Permalink | Commentaren (11)